Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
„Tudomány, innováció, versenyképesség” címmel szervez konferenciát a Budapesti Neutron Centrum
2019. április 23.
Módosítás: 2019. április 23.
Olvasási idő: 1 perc
Az MTA Budapesti Kutatóreaktora – az ország legnagyobb kutatási infrastruktúrája – illetve annak szolgáltató intézménye, a Budapesti Neutron Centrum (BNC) konferenciát szervez „Tudomány, innováció, versenyképesség” címmel, melynek létrejöttét az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és az Európai Unió SINE2020 projektje is támogatja.

A konferencia témája a neutronok széles körű alkalmazása, többek között az ipar, az egészségügy és a kulturális örökség területein, külön hangsúlyt helyezve az egyetemi-kutatóintézeti-ipari partneri kapcsolatokra. Az esemény kiemelt célja, hogy platformot teremtsen az egyetemek, az ipar és a kutatóintézetek szakemberei számára, valamint olyan hallgatóknak, doktoranduszoknak és a pályafutásuk korai szakaszában lévő mérnököknek, akik érdeklődnek a neutronos módszereket alkalmazó kutatások iránt.

A konferencián Dr. Szabó István a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökhelyettese meghívott előadóként tart előadást a kutatási infrastruktúrákról.

Konferencia nyelve: angol

Konferencia időpontja: 2019. május 3. (péntek), 9.00 – 19.00
Konferencia helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, „A” Épület (1111 Budapest, Egry József u. 20-22.)

A konferencia részletes programja a BNC honlapján érhető el.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: regisztráció.

További információ: www.bnc.hu/ind4con19/hu/attekintes

Utolsó módosítás: 2019. április 23.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?