Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Részvételi lehetőség a párizsi VivaTechnology innovációs rendezvényen
VivaTechnology innovációs rendezvény
2020. április 30.
Módosítás: 2020. május 29.
Olvasási idő: 2 perc
Az idén ötödik alkalommal megszervezésre kerülő VivaTechnology (2020. június 11-13., Párizs) a digitalizáció és új technológiák legnagyobb franciaországi rendezvénye, innovatív startupok és azok technológiai megoldásait kereső nagyvállalatok nemzetközi találkozóhelye, amely kiváló lehetőség a magyar startupok, scaleupok és innovatív kkv-k bemutatkozására, nemzetközi üzleti kapcsolatok építésére.

A szakvásáron – amely mára Európa vezető tech és startup rendezvénye lett – 2019-ben 125 országból több mint 124.000 látogató, 13.000 startup, 450 előadó, 3.300 befektető és 2.500 újságíró vett részt, továbbá 2.000 startup kiállítói pultot kapott a résztvevő nagyvállalatok standjain.

A VivaTechnology honlapján elérhetőek különböző tematikájú innovációs pályázatok, „Challenges”, amelyeken keresztül a kiválasztott mintegy 1000 startup ingyenes megjelenési lehetőséget (kiállítói pultot) kap az adott pályázatot kiíró nagyvállalat standján, valamint 200 startup kap pitch lehetőséget, továbbá némelyik nagyvállalat anyagi jutalmat és jövőbeli üzleti együttműködést is kínál a nyerteseknek.

A pályázatokra a jelentkezési határidő február 21., illetve egyes pályázatoknál február 14.
Folyamatosan új Challenge-ek jelennek meg a VivaTech honlapján, melyet érdemes figyelemmel követni.

A párizsi VivaTechnology innovációs rendezvény szervezői ebben a nehéz időszakban is támogatni kívánják az innovációt és a startup ökoszisztémát, ezért új, a Covid-19 válság kezelésével kapcsolatos innovációs felhívásokat (Recovery challenges) is közzétettek, melyekre egészségügyi, illetve a gazdasági válság kezelését elősegítő megoldásokkal lehet jelentkezni:
https://challenges.vivatechnology.com/en/challenges/recovery-challenge

A kiválasztott cégek nagy vizibilitást kapnak a technológiai ökoszisztémában (a VivaTech teljes közönsége, többek között 5000 befektető, 300 inkubátor/akcelerátor, nagyvállalatok, stb. körében), valamint ingyenes belépőhöz jutnak a következő, 2021-es rendezvényre.

Mindemellett a szervezők - korlátozott számban - ingyenes belépőt tudnak biztosítani a látogatóként résztvevő startupoknak, amelyet a Párizsi Magyar Nagykövetség Külgazdasági irodájánál lehet igényelni, a trade.par@mfa.gov.hu címen. Örömmel vesszük, ha arról is tájékoztatnak minket, ha jelentkeznek valamelyik Challenge-re, hogy mi is fel tudjuk hívni a szervezők figyelmét a magyar vállalatok részvételére.

A Nagykövetség továbbá egy side event-et tervez a rendezvény margóján, amely további kapcsolatépítési lehetőséget biztosít a helyi innovációs ökoszisztéma szereplőivel.

További információ:
Szűcs Mariann, Gölöncsér Balázs
E-mail: trade.par@mfa.gov.hu
Tel.: +33 1 53 70 67 00

https://vivatechnology.com/

Utolsó módosítás: 2020. május 29.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?