Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Digital Finance Network Day: mapping tech needs and solutions
2019. február 19.
Módosítás: 2022. január 26.
Olvasási idő: 1 perc
Az EIT Digital bemutatja az év kihagyhatatlan fintech networking eseményét, ahol a pénzügyi és az biztosítási ágazat digitális szakértői veszik sorra a vállalatok vonatkozó technikai igényeit, valamint a piacon elérhető validált megoldásokat.

Időpont: 2019. február 21., 9.30-14.00
Helyszín: EIT Digital Hungary, Infopark, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/A.

Bankok, biztosítók és a pénzügyi szektor egyéb intézményeinek döntéshozói számára kínál kiváló alkalmat az európai digitális transzformáció vezető szervezete, az EIT Digital által életre hívott szakmai műhely, hogy megvitassák egymással a fintech szegmens legújabb trendjeit és felmérjék a bennük rejlő üzleti lehetőségeket.

A résztvevők között köszönthetjük továbbá az EIT Digital Accelerator legígéretesebb tech innovátorait, valamint az európai innovációs ökoszisztémába egyedülállóan beágyazott vezető műszaki egyetemek képviselőit, akik a helyszínen fogják feszes prezentációkban vázolni, hogy hol is tart ma a kontinens fintech vonalon.

Az esemény szintén tökéletes alkalmat biztosít a kapcsolatépítésre, illetve a targetált B2B találkozókra. A részvétel ingyenes, büféebéddel zárul, és regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: Digital Finance Action Line Networking Event by EIT Digital Hungary - Registration

További információk az esemény honlapján.

Utolsó módosítás: 2022. január 26.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?