Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
ELTE–Újbuda Innovációs Nap 2018
2018. november 24.
Módosítás: 2022. január 26.
Olvasási idő: 1 perc
Az ELTE Innovációs Központja Újbuda Önkormányzatával együttműködésben egész napos szakmai rendezvényt szervez. A konferencia és kiállítás célja az egyetemen keletkezett tudás ipari és társadalmi hasznosításának ösztönzése, az egyetemen dolgozó oktató-kutatók és a hallgatók vállalati szférával való kapcsolatainak erősítése, kiterjesztése, valamint az aktuális innovációt érintő finanszírozási lehetőségek megismertetése. A rendezvényen szakmai előadást tart Birkner Zoltán, az NKFI Hivatal elnöke.

Az eseményen átadják Az ELTE Innovatív Kutatója díjat, valamint kihirdetik a 2018. évi Innovatív Hallgatói Ötletpályázat díjazottjait, ezt követően kerül sor a nyertes pályázatok prezentálására.

Az eseményen bemutatkozik az ELTE Kiválósági Program (Diagnosztika és terápia, Anyagtudomány, Asztro- és részecskefizika, Problémamegoldó rendszerek) és számos, az innovációt támogató kiemelt szakmai szervezet és program. Előadást tart Ned Allen, a Mars misszióban vezető fejlesztő vállalat, a Lockheed Martin Corporation vezető kutatója.

A rendezvény dátuma: 2018. december 05. 09:00
A rendezvény helyszíne: ELTE TTK Gömb aula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

A regisztrációkat az eseményre 2018. december 3-ig várják: regisztráció

A rendezvény oldala: https://www.elte.hu/content/elte-ujbuda-innovacios-nap-2018.e.10791

Utolsó módosítás: 2022. január 26.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?