Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Fenntartható és körforgásos biomassza-alapú gazdaság - webináriumsorozat
Fenntartható és körforgásos biomassza-alapú gazdaság - webinárium sorozat
2020. június 10.
Módosítás: 2020. június 29.
Olvasási idő: 1 perc

A Magyar Bioeconomy Klaszter, az Agrárminisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2020 júniusában online webináriumsorozatot szervez a körforgásos és fenntartható biomassza-alapú gazdaságról, ezen belül többek között a Biomassza Alapú Ipari Közös Kezdeményezés (Bio-based Industries Joint Undertaking) április végén megjelent 2020-as pályázati felhívásairól.

A tájékoztató eseménysorozat három részből áll, és online formában kerül megrendezésre, elsősorban az ipari kutatóhelyeket, felsőoktatási intézményeket és kutatóintézeteket, valamint önkormányzati és az államigazgatási szereplőket megcélozva. Mindhárom alkalommal lehetőség lesz kérdéseket feltenni, amelyekre a szakértők az esemény alatt vagy azt követően válaszolnak.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon az alábbi meghívóban található linken.


A regisztrációs linket és programot tartalmazó meghívó: Fenntartható és körforgásos biomassza-alapú gazdaság - webináriumsorozat PDF (127 KB)

A webináriumsorozathoz kapcsolódó további háttérinformációk: Fenntartható és körforgásos biomassza-alapú gazdaság - koncepció PDF (105 KB)

Utolsó módosítás: 2020. június 29.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?