Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Horizont 2020 IKT felhívás – Beadás előtti pályázati elő-értékelés (Proposal Check)
Horizont 2020 IKT elő-értékelés
2019. február 20.
Módosítás: 2022. január 26.
Olvasási idő: 3 perc
A Horizont 2020 IKT program Nemzeti Kapcsolattartói Hálózata (NCP) tapasztalt infokommunikációs technológiai (IKT) értékelők közreműködésével beadás előtti nemzetközi pályázati konzultációs napot (Proposal Check) tart.

A rendezvény célja, hogy néhány héttel a beadási határidő előtt lehetőséget biztosítson a Horizont 2020 infokommunikációs technológiákat, digitális innovációs központokat és platformokat célzó felhívásaira készülő pályázatok koordinátorainak és résztvevőinek pályázatuk független, tapasztalt IKT értékelőkkel való előzetes véleményeztetésére, majd e külső vélemények, tanácsok alapján eredményes végleges pályázatok kidolgozására. A rendezvényen személyesen és online is részt lehet venni.

 

Időpontok és helyszínek

2019. február 27. – Brüsszel
2019. február 28. – Oslo
2019. március 8. – Zürich

Az előzetes értékelésen való részvétel ingyenes. A kiválasztott pályázók online konzultáció formájában is részt vehetnek a rendezvényen, nem szükséges a helyszínre utazniuk. 


 

A rendezvény menete

A rendezvényre jelentkező pályázók minimum két tapasztalt IKT értékelőnek bemutatják a Horizont 2020 IKT felhívásra részletesen kidolgozott pályázatukat, akik a helyszínen/online visszajelzést, tanácsokat adnak a pályázat végleges kialakításához. A tanácsadáson részt vevő valamennyi értékelő és nemzeti kapcsolattartó titoktartási nyilatkozattal vállalja, hogy a tanácsadási folyamat során elhangzottakat bizalmasan kezeli. A rendezvényt több tapasztalt európai Horizont 2020 IKT nemzeti kapcsolattartó is támogatja, így a pályázati tanácsadás mellett a résztvevők további információkat igényelhetnek a Horizont 2020 IKT pályázataival vagy az értékelés folyamatával kapcsolatban. 

 

A résztvevők kiválasztásának folyamata

A résztvevők kiválasztása előzetes jelentkezés alapján történik. A jelentkezési lap kitöltése során szükséges többek között a projekt rövid leírása, ennek alapján biztosítanak a szervezők a legígéretesebb pályázatok számára konzultációs lehetőséget a rendelkezésre álló konzultációs időpontok függvényében. 

 

Részvételi feltételek

A rendezvényre csak a H2020 IKT-hez kapcsolódó felhívásait célzó, márciusi és áprilisi beadási határidejű pályázatokkal lehet jelentkezni:

A rendezvény a rendelkezésre álló helyek függvényében az azonos beadási határidővel megjelent digitális egészségügyi pályázatokat is befogad. A rendezvényen egy pályázathoz kapcsolódóan legfeljebb két fő – ideális esetben a koordinátor és egy további partnerintézmény képviselője – vehet részt. Kivételes esetben a koordinátor helyett más, a projektben fontos szerepet vállaló partnerintézmény képviselőjének részvétele is elfogadható.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. Személyes részvétel választása esetén az utazás költségeit a pályázóknak maguknak kell fedezniük.

 

Regisztráció:

A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció a maximális résztvevői létszám elérését követően zárul.

A rendezvény honlapja: http://www.ideal-ist.eu/ideal-ist-proposal-check-event-ict-dt-calls-horizon-2020-2019

Regisztrációs lehetőség: https://goo.gl/forms/LefLyzxagz7EgT7k2

 

Bővebb információ

Magyarországon:
Németh Edina, Horizont 2020 IKT nemzeti kapcsolattartó
Tel.: +36 70 221 0387
E-mail: Edina.Nemeth@ist.hu

A pályázatok összeállításához hasznos háttéranyagot jelentenek a pályázatokat bemutató bécsi ICT 2018 konferencián elhangzott előadások.

 

A rendezvényre az alábbi pályázati témákban lehet jelentkezni

Work Programme Part: Information and Communication Technologies
Call: H2020-ICT-2018-2020 – Information and Communication Technologies

Work Programme Part: Information and Communication Technologies
Call: H2020-DT-2018-2020 – Digitising and Transforming European Industry and Services: Digital Innovation Hubs and Platforms

Utolsó módosítás: 2022. január 26.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?