Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Horizont 2020 partnerkereső és konzorciumépítő nap a humán- és társadalomtudományok területén
2018. október 18.
Módosítás: 2022. január 26.
Olvasási idő: 1 perc
2018. november 8-9. között Varsóban rendezik a Horizont 2020 humán- és társadalomtudományok (SC6 - Europe in a changing world – inclusive, innovative and reflective Societies) 2019-es pályázataihoz kapcsolódó Brokerage Event-et, amely a jelenleg nyitott pályázatokban érdekelt kutatóknak kíván segítséget nyújtani a konzorciumépítésben.

A jelenlegi regisztrációs adatok szerint a varsói konzorciumépítő napra eddig 200 résztvevő jelentkezett 27 országból, ami várhatóan még jelentősen növekszik a 2018. október 26-i regisztrációs határidő végéig.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ezek a partnerkereső rendezvények  igen hasznosak azon kutatók számára, akik találtak a területükhöz illeszkedő aktuális pályázati felhívást a H2020-ban, ám ehhez még további nemzetközi kapcsolatokat, potenciális külföldi partnerintézményeket keresnek.

Az alábbi linken olvasható minden szükséges információ a rendezvény menetéről, a már regisztrált résztvevőkről, és a jelentkezés módjáról:
https://sc6-2019-brokerage.b2match.io/

A rendezvény másnapján, azaz november 9-én ugyanezen a helyszínen kerül sor az ún. Proposal Check Eventre, melyet azon pályázóknak ajánlunk, akik koordinátorként kívánnak valamelyik aktuális felhívásban pályázni, és ehhez szeretnének szakmai támogatást kapni tapasztalt H2020-as értékelőktől. Ezen a napon lehetőség nyílik a projekttervek egyeztetésére, szakmai ellenőrzésére. 

A rendezvényre a jelentkezés ingyenes, azonban egy intézménytől maximum 2 fő regisztrálhat.

Utolsó módosítás: 2022. január 26.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?