Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Horizont Európa online közlekedési információs nap és bemutatkozási lehetőség (2021. május 27-28.)
2021. május 06.
Módosítás: 2022. május 31.
Olvasási idő: 1 perc
2021. május 27-28-án két napos virtuális tájékoztató és partnerkereső eseményre kerül sor a Horizont Európa keretprogram Közlekedés területére fókuszálva, az NKFI Hivatal, a lengyel NCBIR (National Centre for Research and Development), a szlovák SLORD (Szlovák Kutatási és Fejlesztési Kapcsolattartó Iroda) és a litván LINO (Litván K + F kapcsolattartó Iroda), valamint a cseh CZELO (Cseh Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Kapcsolattartó Iroda) irodák közös szervezésében.

Az információs nap célja, hogy a Horizont Európa keretprogram közlekedési területén pályázni szándékozóknak bemutassa a megnyíló finanszírozási lehetőségeket és a kapcsolódó szakpolitikai hátteret.

A rendezvény bemutatkozási lehetőséget is biztosít azon vállalkozásoknak, egyetemeknek, kutatóintézeteknek, nonprofit szervezeteknek, amelyek jövőbeli projekt partnereiket keresik. Lehetőség lesz projekt ötletek rövid ismertetésére, valamint B2B megbeszélésekre is.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://mobility-transport-days.b2match.io/home

Bővebb információ:

Dávid Ágota agota.david@mfa.gov.hu

Vántora Virág virag.vantora@nkfih.gov.hu

Az rendezvény angol nyelvű tájékoztatója és a tervezett program letölthető: Mobility and transport days, May 27-28, 2021 PDF (295 KB)

Utolsó módosítás: 2022. május 31.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?