Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Horizont Európa program klíma, energia és mobilitás terület online információs nap és brokerage event (2023. október 17-18.)
2023. július 03.
Módosítás: 2023. július 06.
Olvasási idő: 1 perc

2023. október 17-én az Európai Bizottság információs napot tart, hogy bemutassa a Horizont Európa program 5. klaszterének (klíma, energia és mobilitás) 2024-ben megnyíló 80 darab felhívását. 

Az információs nap nyelve az angol. Az esemény ingyenes és szükséges rá regisztrálni. Az alábbi linken lehet jelentkezni és a rendezvény részletes leírása is itt érhető majd el: Events | The research and innovation community platform (europa.eu)

A rendezvény második napján egy brokerage event keretén belül lehetőség lesz konzorciumi partner keresésre előre leegyeztetett maximum 20 perces kétoldalú megbeszélések és rövid 4 perces prezentációk révén (pitch).

A brokerage event is angol nyelvű és ingyenes, de regisztráció köteles. Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 30. GREENET Brokerage Event for HE Cluster 5 - 2024 calls - Info (b2match.io)

A szervezők egyetemek, kutatóintézetek, vállalkozások, önkormányzatok, egyesületek, hatóságok, kormányzati szervek, civil szervezetek, klaszterek és egyéb K+F+I-ben érdekelteket várnak.

Utolsó módosítás: 2023. július 06.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?