Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Az ITEA EUREKA klaszter projekt-generáló rendezvénye Stockholmban
2018. június 26.
Módosítás: 2022. január 26.
Olvasási idő: 2 perc
Az EUREKA együttműködés szoftverinnovációs ICT klasztere, az ITEA project-generáló rendezvényt tart Stockholmban. A rendezvény célja projektötletek megosztása előadások és kiállítás keretében, találkozók lehetséges partnerekkel és finanszírozó ügynökségekkel, jó gyakorlatok megismerése és az ITEA 20. évfordulójának megünneplése.

Az elmúlt években a pályázási folyamatba került projektötletek 75%-a project-generáló rendezvényeken került bemutatásra.

Az ITEA transznacionális és iparági KF I program a szoftver innováció területén. Az ITEA az EUREKA K F I együttműködés kormányközi hálózatának klaszterprogramja, amely több mint 40 országot érint globálisan. Az ITEA lehetővé teszi az olyan projektegyüttműködéseket, amelyek az innovatív ötleteket új vállalkozásokba, munkahelyekre, gazdasági növekedésre és a társadalom számára előnyössé teszik. Az ITEA nyitott a nagy iparágak, a kis- és középvállalkozások (kkv-k), az induló vállalkozások, az egyetemek és az ügyfélszervezetek számára, és az alulról felfelé építkező projektek biztosítják, hogy a projekt elképzelései iparvezéreltek legyenek és a tényleges vevői igényeken alapuljanak. Az ITEA program finanszírozása nemzeti szinten történik, a hazai ITEA projektpartnerek az NKFI Hivatalon keresztül, “Az EUREKA programban történő magyar részvétel támogatása”-pályázat keretében  juthatnak finanszírozáshoz.

A rendezvény időpontja: 2018. szeptember 4-5.

A rendezvény helyszíne: Stockholm, Svédország

A rendezvény díja: 200 euró + ÁFA

A rendezvény regisztrációs linkje: PO 2018 Days website.

Az ITEA EUREKA klaszterről és a pályázási folyamatról bővebben: About ITEA & Call process

 

További információk:

Mészáros Gergely

EUREKA Nemzeti Projekt Koordinátor (NPC),
NKFI Hivatal, Nemzetközi Kapcsolatok Főosztálya
gergely.meszaros@nkfih.gov.hu
+36
1 896 3741

ITEA Office

Tel: +31 88 003 6136
Email: info@itea3.org
https://itea3.org 

Utolsó módosítás: 2022. január 26.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?