Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Magyarországról is várja a résztvevőket a Future: Hungary konferencia
2019. február 15.
Módosítás: 2022. január 26.
Olvasási idő: 1 perc
Negyedszer kerül megrendezésre a Future: Hungary konferencia Cambridge-ben, ahova Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is meghívást kapott. A konferenciára magyarországi résztvevők és támogatók jelentkezését is várják.

A konferencia dátuma: 2019. március 9., szombat
Helyszíne: Hilton City Centre Hotel, Cambridge, Egyesült Királyság

A konferenciát az Egyesült Királyságban tanuló hallgatókból álló szervező bizottság az Új Nemzedék Központ által a Nemzeti Tehetség Program keretében elindított „A határon túli és külföldön létrejött Tehetségsegítő Információs és Programpontok támogatása” című projekt közreműködésével szervezi. 

A konferencia alapvető célkitűzése az Egyesült Királyság felsőoktatásában résztvevő magyar fiatalok összekapcsolása a Magyarországon működő vezető, feltörekvő, vagy éppen most induló vállalkozásokkal. A rendezvény keretében a külföldön tanuló magyar tehetségek közvetlen információkban részesülhetnek a hazai munkaerőpiaci és karrierlehetőségekről, amely segíti őket abban, hogy szakmai életútjukat Magyarországon alapozzák meg és építsék ki.

A konferencia kiváló lehetőséget adhat, hogy tájékoztassa a résztvevő fiatalokat a legfrissebb kutatás-fejlesztési és innovációs (KFI) szakmai lehetőségekről, KFI projektekről, továbbá mentorprogramokról. 

Az idei konferenciára a szervezők az Egyesült Királyság közel 20 egyeteméről várják a fiatalok jelentkezését.

További információ elérhető:
https://www.facebook.com/futurehungaryconference
https://www.futurehungary.org/

Utolsó módosítás: 2022. január 26.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?