Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Norvég-magyar kutatási konferencia – Budapest, 2018. február 15-16.
Norvég-magyar kutatási konferencia – Budapest, 2018. február 15-16.
2017. december 13.
Utolsó módosítás: 2018. március 23.
Olvasási idő: 1 perc
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Norvég Kutatási Tanáccsal (RCN) együttműködve szervezi meg „A jövő kutatási kihívásai” elnevezésű konferenciát.

A rendezvény célja, hogy a kiváló norvég és magyar kutatóhelyek megismerhessék egymás kutatásait és véleményt cserélhessenek a jövőbeni kutatási irányokról az egészség, környezet, társadalom és technológia területén, valamint két- és többoldalú kutatási projekteket alapozzanak meg.

A konferencián lehetőség nyílik a fiatal tehetségek bemutatkozására is. A konferencia második napján a norvég résztvevők látogatást tehetnek néhány magyar kutatóhelyen. A hosszú távú norvég-magyar tudományos együttműködést kezdezményező magyar résztvevők márciusban elutazhatnak norvég partnereikhez. A konferencia kiváló lehetőség magyar-norvég közös projektek előkészítésre, új partnerségek kialakítására, a fiatal kutatók számára a bemutatkozásra és kapcsolatrendszerük bővítésére.

A konferencián való előadás tartására vagy poszter bemutatására jelentkezés: https://future-research-challenges.b2match.io

A rendezvény helyszíne:

Magyar Tudományos Akadémia,
Természettudományi Kutatóközpont
Anyag- és Környezetkémiai Intézet
1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.

 

A magyar kutatók norvégiai utazásával kapcsolatos pályázati feltételek és a pályázati adatlap a konferencia weboldalán található:

https://future-research-challenges.b2match.io/page-3371

Utolsó módosítás: 2018. március 23.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?