Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Open! Kutatási és innovációs konferencia Brüsszelben
2018. augusztus 02.
Módosítás: 2022. január 26.
Olvasási idő: 1 perc
A Science|Business hálózat éves konferenciájának központi témája a nyílt tudomány és nyílt innováció, melyek alapelve, hogy a közfinanszírozású eredmények mindenki számára hozzáférhetőek legyenek. Mi kell ahhoz, hogy ez a jövőkép valóra váljon? A 2018. szeptember 25-én Brüsszelben zajló konferencia nyilvános: bárki bekapcsolódhat a helyszínen vagy követheti az online közvetítést.

A Science|Business hálózat célja, hogy erősítse a kapcsolatokat az ipar, a kutatás és a szakpolitika szereplői között. Hírleveleik, szakmai anyagaik és rendezvényeik az EU legbefolyásosabb innovátorait és szakpolitikusait is elérik.

A brüsszeli Open! konferencia különleges fórum, amely az üzleti és a közszféra vezetőit összegyűjtve segíti elő az információáramlást, a hálózatosodást és a kutatásról, innovációról folytatott párbeszédet. Az Európai Bizottságot a Kutatási és Innovációs Főigazgatóság magas szintű tisztségviselői képviselik előadóként.

A konferencia témái címszavakban:

  • Az innováció finanszírozása: a Juncker-tervtől az Európai Innovációs Tanácsig;
  • Az EU 2021-ben induló következő kutatási és innovációs keretprogramjának (Horizon Europe) küldetése;
  • Az innovációt gátló akadályok megszüntetése – workshopok a mesterséges intelligencia, a regionális fejlesztés, védelmi- és biztonságpolitikai K+F és egyéb témákban.

Részletek és regisztráció a rendezvény weboldalán.

Utolsó módosítás: 2022. január 26.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?