Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekPartnerségi konstrukciók
Hamarosan megjelenik az ERA PerMed 2019-es nemzetközi felhívása a személyre szabott orvoslás területén
2018. november 23.
Módosítás: 2018. november 23.
Olvasási idő: 1 perc
Az ERA PerMed ERA-NET konzorcium Magyarország részvételével 2019 januárjában hirdeti meg a második nemzetközi felhívást a személyre szabott orvoslás területén. A 2019-es felhívásban olyan interdiszciplináris, nemzetközi pályaművek beérkezését várják, melyek a személyre szabott megoldások klinikai gyakorlatba való átültetését segítik.

A felhívás három kutatási területet foglal magában:

ERA PerMed 2019 - kutatási területek

 

Minden projektjavaslatnak érinteni kell legalább egy modult a 3. kutatási területről és egy modult az 1. vagy a 2. kutatási területek egyikéről.

A minimum 3, maximum 6 tagú nemzetközi konzorciumok közösen nyújtják be pályázatukat az ERA PerMed felé. A projektjavaslatokat az ERA PerMed konzorcium által felkért független szakértők értékelik majd. A sikeres hazai partnereket az NKFIH támogatja, a magyar partnerek támogatására összesen 300 000 EUR forrás áll rendelkezésre.

Eddig 29 támogató szervezet összesen 20 országból jelezte részvételi szándékát a felhívásban. (Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Írország, Izrael, Kanada, Lengyelország, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svédország, Törökország.)  

A pályázat kétlépcsős, az előpályázatok beadási határideje 2019 márciusában lesz, a teljes pályázatokat pedig 2019. június 17-ig lehet majd benyújtani.

További információ a pályázat feltételeiről az alábbi honlapon található: http://www.erapermed.eu/pre-announcement-joint-transnational-call-2019/

Kapcsolattartó:

Dr. Horváth Klára
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
e-mail: klara.horvath@nkfih.gov.hu
tel.: +36 1 896 3748 

Utolsó módosítás: 2018. november 23.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?