Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekA Hivatal hírei
ELTE Innovációs Nap – szakmai díjak, pályázati információk
2020. október 27.
Módosítás: 2021. április 29.
Olvasási idő: 2 perc
Az ELTE Innovációs Központja idén is megrendezi az Innovációs Nap című konferenciát, ezúttal 2020. november 12-én 9.00-12.30 között, online formában.

Az innovációs rendezvény célja az egyetemen keletkezett tudás ipari és társadalmi hasznosításának ösztönzése, az egyetemen dolgozó oktató-kutatók, valamint a hallgatók vállalati szférával való kapcsolatainak erősítése, kiterjesztése, egyúttal az aktuális innovációt érintő finanszírozási lehetőségek és programok megismertetése. Az eseményen átadásra kerül az idei ELTE Innovatív Kutatója díj és kihirdetik a 2020. évi Innovatív Hallgatói Ötletpályázat díjazottjait, bemutatva az év legjelentősebb, egyetemi innovációhoz kapcsolódó sikertörténeteit. Az érdeklődők találkozhatnak többek között az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma pályázattal és az egyetemi kutatásokat célzó, újonnan induló Proof of Concept (POC) támogatási programmal csakúgy, mint az ELTE által vezetett innovációs laboratóriumokkal (ezek a digitális örökség fejlesztését célzó, nagyszabású fejlesztési programok).

A résztvevők megismerhetik az Innovációs és Technológiai Minisztérium idei innovációs tárgyú támogatási programjait, valamint a 2021. évben várható intézkedéseket, illetve Újbuda Önkormányzatának társadalmi innovációs projektjét. A rendezvény kiemelt eseménye a szakmai kerekasztal-beszélgetés az EU Horizont 2020 keretprogramjáról, ahol neves szakértők vitatják meg a pályázati programhoz kapcsolódó tapasztalatokat a pályázói, közreműködői és bírálói oldal képviseletében, a nézők bevonását célzó, élő kérdés-válasz lehetőség biztosítása mellett. A kerekasztalon Csuzdi Szonja, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Nemzetközi Főosztály vezetője is részt vesz, akit az érdeklődők közvetlenül is kérdezhetnek a nemzetközi pályázati lehetőségekről, kutatási projektekről.

Az esemény részletes programja és regisztrációs felülete az alábbi oldalon érhető el:
https://www.elte.hu/content/elte-innovacios-nap-2020.e.13053

Utolsó módosítás: 2021. április 29.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?