Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekA Hivatal hírei
Határozzuk meg közösen a magyar gazdaság fejlesztési irányait!
2019. december 16.
Módosítás: 2020. március 09.
Olvasási idő: 2 perc
A 2021-2027-es uniós programozási ciklus tervezési feladatainak egyik meghatározó pontja az Intelligens Szakosodási Stratégia (S3) tervezése. A dokumentum elkészítése és megvalósítása az új programozási ciklusban az uniós források lehívásának a feljogosító feltétele.

Az S3 tervezés célja azonosítani az erősségeket, a legnagyobb potenciállal bíró fejlesztési területeket, amely alapján meghatározhatók az S3 prioritások. Hasonlóan a korábbi programozási időszakhoz, az S3 prioritásokhoz való illeszkedés elvárt cél lesz a jövőbeni pályáztatás folyamatában is.

Az előző S3 prioritásai alapvetően ágazati szinten jelölték a fejlesztési irányokat. Ehhez képest az új programozási időszakban alapvető különbség, hogy az S3 prioritások sokkal inkább ágazatközi jellegűek legyenek, és a legfontosabb társadalmi-gazdasági-környezeti kihívásokat fedjék le.

Az S3 prioritások tervezésnek kulcseleme az EDP (Entrepreneurial Discovery Process) folyamat, melynek célja, hogy alulról jövő tervezés formájában a vállalkozói, egyetemi, kutatóintézeti szféra és a társadalmi szereplők minél szélesebb körét bevonjuk a tervezési folyamatba. Ennek egyik legfontosabb állomását képezi az NKFI Hivatal munkatársai által készített online kérdőív kitöltése.

Kérjük, az alábbi kérdőív kitöltésével járuljon hozzá az S3 tervezési folyamat széles körű társadalmi megalapozottságához.
http://kerdoiv.nkfih.gov.hu/limesurvey/index.php?sid=58753&lang=hu

A kérdőív kitöltése megközelítőleg 8-10 percet vesz igénybe, a válaszadás önkéntes. Minden kitöltött kérdőív egyedi tartalmi feldolgozásra kerül, a Hivatal kizárólag anonim módon használja fel a kérdőívre adott válaszokat, azokat harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

Informatikai megjegyzés a kérdőív kitöltéséhez:

A kitöltést megszakíthatja és egy Önnek megfelelő időpontban folytathatja. Amennyiben a kérdőív kitöltését félbehagyva később vissza kíván térni, kérjük, használja a kérdőív alján lévő „Mentés és később folytatás” gombot. A kérdőív befejezése és beküldése az utolsó oldal alján megjelenő „Véglegesítés és beküldés” gombbal lehetséges.

Amennyiben a kérdőív kitöltésével kapcsolatban kérdése van, kérjük, keresse a Hivatal ügyfélszolgálatát a 06 1 795-9500 telefonszámon (h-cs: 9-16 óráig, p: 9-12 óráig), vagy jelezze azt az nkfihivatal@nkfih.gov.hu e-mail címen. Igény esetén legkésőbb a megkeresését követő munkanapon visszahívjuk.

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti munkánkat!

Utolsó módosítás: 2020. március 09.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?