Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekA Hivatal hírei
Újabb rangos elismerés: az OTDK lett a 2019-es Highlights of Hungary második helyezettje és a Brain Bar Különdíjasa
Az OTDK lett a 2019-es Highlights of Hungary második helyezettje
2020. február 26.
Módosítás: 2020. február 26.
Olvasási idő: 1 perc
Az OTDK 2020. február 21-én két jelentős díjjal gazdagodott: a közönségszavazással kiérdemelt Highlights of Hungary második helyezésének és a Brain Bar Különdíjának elnyerése újabb bizonyítéka annak, hogy az OTDK a magyar felsőoktatás tehetségeinek összetartó, értékteremtő közössége.

Az idén hetedik alkalommal megrendezett népszerű és jelentős megmérettetésen 55 kiváló jelölt mutatkozhatott be a nagyközönségnek, amelyeket a szakmai kurátorcsapat a 2019-es év legnagyobb hatással bíró hazai sikereinek, eredményeinek és előremutató ügyeinek ítélt. Az OTDK az erős mezőnyben 53 olyan értékes kezdeményezést utasított maga mögé, amelyekre valóban érdemes ma Magyarországon odafigyelni.

A második helyezés és a Különdíj a több mint 60 éve töretlenül sikeres tudományos diákköri mozgalom valamennyi volt és jelenlegi szereplőjének, a tehetséges, kutatni és alkotni vágyó fiataloknak és az őket támogató, önzetlen tanároknak, kutatóknak és mestereknek ad újabb elismerő megerősítést arra, hogy a TDK örök.

Az OTDK méltó módon illeszkedik Highlights of Hungary pozitív társadalmi üzenetéhez: örüljünk egymás sikereinek és legyünk büszkék kreatív értékeinkre.

Köszönjük a közös munkát, a közös sikert, köszönjük a szavazatokat!


Highlights of Hungary
Dr. Szabó István elnökhelyettes (NKFIH), dr. Cziráki Szabina titkár (OTDT) és Dr. Szendrő Péter elnök (OTDT)
Utolsó módosítás: 2020. február 26.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?