Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekHorizont Európa
Megjelent a Biodiversa+ európai partnerség első felhívása
Megjelent a Biodiversa+ európai partnerség első felhívása
2021. október 05.
Módosítás: 2021. október 05.
Olvasási idő: 1 perc
2021. október 1-én első pályázati felhívásának meghirdetésével megkezdte működését a Biodiversa+ európai partnerség. A partnerség a biodiverzitásra, ökoszisztéma szolgáltatásokra és természetalapú megoldásokra vonatkozó kutatások tervezését és finanszírozását szervező európai hálózat, amelynek költségvétését a résztvevő államok (37 ország 75 minisztériuma és kutatásfinanszírozó szervezete), valamint a Horizont Európa program biztosítja.

A partnerség első felhívása “Supporting the protection of biodiversity and ecosystems across land and sea” (A biológiai sokféleség és az ökoszisztémák védelmének támogatása szárazföldön és tengeren) cím alatt jelent meg, amelynek keretében 3 éves projektekre lehet támogatást nyerni.

A benyújtott pályázatok nemzetközi értékelésen esnek át, a nyertes pályázatok magyar partnerei az NKFI Alapból, a hazai pénzügyi szabályok szerint kapnak finanszírozást.

Az előpályázatokat 2021. november 30. 15.00 óráig kell benyújtani (a jövőre beadandó teljes pályázat benyújtásának előfeltétele az előpályázat benyújtása).

A felhívás és a leggyakrabban felmerült kérdésekre adott válaszok elérhetősége:

A partnerség a felhívással kapcsolatban 2021. október 12-én 11.00-12.30 között információs napot tart, amelyre már megnyílt a regisztráció:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_uzsqA8iJRTWnl3xwQhogzw

A konzorciumi partnerkeresési felület szintén elérhető: https://proposals.etag.ee/biodiversa/

Utolsó módosítás: 2021. október 05.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?