Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekHorizont Európa
Változás az EIC Accelerator pályázatok benyújtásában
Változás az EIC Accelerator pályázatok benyújtásában
2023. június 05.
Módosítás: 2023. június 05.
Olvasási idő: 1 perc

Az Európai Innovációs Tanács (EIC) akcelerátor pályázat mesterséges intelligencia platformja 2023. június 2-től a továbbiakban nem lesz elérhető (a jelenlegi szolgáltatóval fennálló szerződéses viták miatt új platform kerül kialakításra, a jelenlegi platformra feltöltött információk és adatok biztonságát szavatolják).

A pályázatok folyamatos beadásának biztosítására az EIC Accelerator 2. lépcsős (teljes) pályázatokat átmenetileg a Horizon Europe Funding & Tenders portálon lehet benyújtani.

Július elején új EISMEA IT platform nyílik meg a rövid (1. lépcsős) pályázatok benyújtására. A pályázói visszajelzések és az EIC Tanács javaslataival összhangban a pályázati űrlapok sokkal rövidebbek és egyszerűbbek lesznek.

A zökkenőmentes pályázás biztosítására az EIC teljes (2. lépcsős) pályázatok 2023. június 7-i határidejét az EIC 2023. június 21., 17:00 óráig (CET) meghosszabbította.

Az EIC a Horizon Europe Funding & Tenders portálon a változásokkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket (FAQ -  https://eic.ec.europa.eu/eic-accelerator-application-platform-frequently-asked-questions_en) folyamatosan bővíti, egyéb kérdések kapcsán az EIC helpdesk az alábbi e-mail címen érhető el: support@eic.eismea.eu.

Utolsó módosítás: 2023. június 05.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?