Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekNKFI Alap
Közlemény a „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című, 2021-1.1.3-PIACI KFI kódszámú pályázati felhívás visszavonásáról
Közlemény a 2021-1.1.3-PIACI KFI pályázati felhívás visszavonásáról
2022. december 21.
Módosítás: 2023. január 09.
Olvasási idő: 1 perc
A Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) stratégiai célja a megújult társadalomgazdasági innovációs ökoszisztéma erősítése. E cél elérése érdekében kiemelt jelentőséggel bír, hogy a kutatás-fejlesztési és innovációs ökoszisztémában kormányzati támogatással megvalósuló fejlesztések jelentős, mérhető társadalmi és gazdasági hasznosítási potenciállal rendelkezzenek.

A kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok – fentiek szellemében történő – megújítása a KIM kiemelt célja. E folyamat részeként a Kulturális és Innovációs Minisztérium, mint Támogató a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című, 2021-1.1.3-PIACI KFI kódszámú pályázati felhívást 2022. december 21 napján visszavonta.

A megújult társadalomgazdasági innovációs ökoszisztéma megerősítését, és a társadalmi és gazdasági hasznosítási szempontokat fókuszba helyező új pályázati felhívások a kutatás-fejlesztés és innováció területén várhatóan 2023 első felében kerülnek meghirdetésre a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által.

Utolsó módosítás: 2023. január 09.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?