Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekNKFI Alap
Módosult a Fókuszterületi innovációs projektek támogatása című pályázati felhívás
Módosult a 2023-1.1.1-PIACI_FÓKUSZ pályázati felhívás
2023. november 23.
Módosítás: 2023. november 23.
Olvasási idő: 1 perc
A „Fókuszterületi innovációs projektek támogatása” című, 2023-1.1.1-PIACI_FÓKUSZ kódszámú Pályázati Felhívás módosításra került.

A Felhívás 8. Szakmai vélemény iránti kérelmek/támogatási kérelmek kiválasztási kritériumai pontjában az értékelői anonimitás szabályozásának kérdése pontosításra került az alábbiak szerint: Jelen pályázat keretében benyújtott szakmai vélemény iránti kérelmek szakértői értékelésének dokumentumát az NKFI Hivatal a támogatási döntés meghozatalát követően, az érintett erre irányuló kérelmére, elektronikus úton megküldi az érintett pályázónak/kedvezményezettnek. A KFItv. 25. § (3) bekezdése alapján a kedvezményezettnek lehetősége van továbbá megismerni a szakmai vélemény iránti kérelmét értékelő szakértő nevét is, amennyiben az adott értékelő a projektje tekintetében nyomonkövetési szakértői tevékenységet is végez.

A Felhívás 11. pontjában meghatározott mellékletek köre kiegészítésre került az „Útmutató a KFI szempontú szakpolitikai vélemény/Szakmai támogató vélemény kiadásához szükséges kérelem kitöltéséhez” című dokumentummal, amely a szakmai vélemény iránti kérelmek benyújtására szolgáló kfivelemeny.nkfih.gov.hu felületen eddig is (így a szakmai vélemény iránti kérelmek benyújtásakor is) közzé volt téve.

Tovább a pályázati felhívásra: Fókuszterületi innovációs projektek támogatása (2023-1.1.1-PIACI_FÓKUSZ)

Utolsó módosítás: 2023. november 23.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?