Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekNKFI Alap
Szingapúri–magyar együttműködési lehetőségek az EUREKA Globalstars pályázat keretében
EUREKA Globalstars a szingapúri–magyar együttműködésekért
2020. június 08.
Módosítás: 2020. június 10.
Olvasási idő: 2 perc

2020. június 8-án megnyílt az EUREKA együttműködés Globalstars felhívása, amely szingapúri és magyar cégek együttműködéséhez nyújt támogatást piacközeli kutatás-fejlesztési-innovációs projektek megvalósítására.

A felhívás minden technológiai terület felé nyitott. A tervezett partnerségben legalább egy magyar és egy szingapúri cég részvétele kötelező, és egyik fél költségvetése sem haladhatja meg a 70%-os arányt a projekt teljes költségvetésén belül.

A pályázati felhívás további részt vevő országai: Ausztria, Belgium (Flandria), Dél-afrikai Köztársaság, Dél-Korea, Észtország, Hollandia, Kanada, Lengyelország, Nagy-Britannia, Spanyolország, Svájc, Törökország, Ukrajna. A részt vevő országokból érkező cégek (és társult intézmények) a magyar ipari partnerekkel megegyező feltételekkel pályázhatnak a felhívásban, és lehetőség nyílik többoldalú együttműködések kialakítására is.


A nemzetközi pályázat beadási határideje: 2020. október 15. 17.00 óra (közép-európai idő szerint)

A magyar partnerek finanszírozását biztosító hazai EUREKA pályázat beadási határideje: 2020. október 29. 12.00 óra (közép-európai idő szerint)

A pályázatok értékelési határideje: 2021. január

A nyertes pályázatok EUREKA-minősítése (label) és elfogadása: 2021. január-február

További információ a nemzetközi pályázat részleteiről és feltöltéséről: https://www.eurekanetwork.org/Singapore-Globalstars-call-project-2020; https://eureka.smartsimple.ie/s_Login.jsp

További információ a hazai pályázat részleteiről: https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/eureka-programban-valo-magyar-reszvetel-tamogatasa-2019-211-eureka/palyazati-felhivas-2019-211-eureka

A megfelelő partnerek megtalálásának elősegítésére, projektötletek megvitatására virtuális B2B felület nyílt az Enterprise Europe Network támogatásával. A regisztráció során szükséges a cégleíráson kívül megfelelő profil/projekt ötlet feltöltése a piactérre.

Regisztrálni alábbi honlapon lehet: https://eureka-globalstars-singapore-open-competition.b2match.io/

 Információs nap – webinar:

A pályázati feltételekről információ kapható a 2020. június 25-én 10.00 órakor kezdődő webinar keretében. Erről bővebb információ: https://eureka-globalstars-singapore-open-competition.b2match.io/page-4001

 
 

További információ és angol nyelvű partnerkereső profilok:

Mészáros Gergely

EUREKA Nemzeti Projekt Koordinátor (NPC)

e-mail: gergely.meszaros@nkfih.gov.hu

telefon: +36 1 896 3741

 

Utolsó módosítás: 2020. június 10.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?