Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekPartnerségi konstrukciók
Megjelentek az Innovative Health Initiative (IHI) partnerség honlapján a 2023. évi újabb pályázati fordulóhoz tartozó tématervezetek
Innovative Health Initiative (IHI) partnerség tématervezetek
2023. július 24.
Módosítás: 2023. július 24.
Olvasási idő: 2 perc

Megjelentek az Innovative Health Initiative (IHI) partnerség honlapján a legújabb pályázati fordulóhoz tartozó tématervezetek. Részletek az IHI honlapján a „future opportunities” alatt érhetők el: https://www.ihi.europa.eu/apply-funding/future-opportunities. A tervezetek a Governing Board jóváhagyását követően válnak véglegessé, ezért a pályázóknak a felhívások megjelenését követően ellenőrizniük kell, hogy történtek-e változások a szövegben.  A felhívások várható megnyitási időpontja 2023. július vége.

Az IHI a korábbi Innovative Medicines Initiative (IMI) tapasztalataira épülő PPP (Public Private Partnership) közös kezdeményezés, amelynek célja a kutatás és innovációs eredmények gyakorlati felhasználásának megvalósítása, ennek megfelelően működtetéséhez az Európai Unión kívül olyan ipari tömörülések szereplői is hozzájárulnak, mint a COCIR, EFPIA / Vaccines Europe, EuropaBio, MedTech Europe. Az IHI szabályzatának és gyakorlatának megfelelően ebben az új fordulóban is egylépcsős és kétlépcsős pályázati felhívások szerepelnek.

IHI call 4 (kétlépcsős / two-stage call)

IHI call 5 (egylépcsős / single-stage call)

A felhívásokra vonatkozóan online információsnapot és partnerkereső rendezvényt is szerveztek. Az előadások felvételei és diái elérhetők az IHI honlapján: https://www.ihi.europa.eu/news-events/events/ihi-call-days-calls-4-5 .

Az információsnapok keretében szó volt az IHI pályázati szabályokról, eljárásokról, valamint ismertették az egyes felhívások tartalmát. Az egylépcsős pályázatokhoz kötődően külön előadás szólt a pénzügyi tervezésről is.

A partnerkereső rendezvény felületén https://ihi-call-days.ihi.b2match.io/home nyomon követhetők a résztvevők, a partnerkeresések és ajánlatok, valamint regisztrációt követően az aktív részvétel is lehetővé válik.

További információk és részletek az IHI honlapján érhetők el: https://www.ihi.europa.eu/.

Kapcsolattartó:

Dr. Horváth Klára
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
E-mail: klara.horvath@nkfih.gov.hu
Tel.: +36 1 896 3748; +36 30 591 3968

Utolsó módosítás: 2023. július 24.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?