Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekPartnerségi konstrukciók
Nemzetközi együttműködési pályázati felhívás Korea és a V4 országok kutatói számára
Pályázati felhívás Korea és a V4 országok kutatói számára
2023. április 06.
Módosítás: 2023. május 03.
Olvasási idő: 1 perc
A National Research Foundation of Korea, a Ministry of Education, Youth and Sports of the Czech Republic, a National Centre for Research and Development of Poland és a Slovak Academy of Sciences közreműködésével a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) nemzetközi együttműködési pályázatot hirdet Korea és a visegrádi országok kutatói részére a következő tudományterületeken: tiszta energia és bio- és anyagtudomány.

Minden pályázó konzorcium legalább egy koreai és két V4 országbeli kutatócsoportból kell álljon. Előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek Korea mellett mind a négy V4 országból bevonnak kutatócsoportokat.

Az NKFIH teljes kötelezettségvállalása ebben a felhívásban EUR 400.000 – ez a magyarországi résztvevők által hároméves kutatási projektekre elnyerhető támogatás keretösszege.

A pályázási határidő: 2023. május 12., a pályázás benyújtását a koreai konzorciumvezető végzi a teljes nemzetközi konzorcium nevében az NRF platformján.

A részletes pályázati felhívás megtalálható az NRF honlapján: Joint Call Text For Funding V4-Korea Joint Research Projects

További tájékoztatás:

Vántora Virág
Nemzeti Kutatás, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Nemzetközi Főosztály
Tel: 06 1 795 1612
E-mail: virag.vantora@nkfih.gov.hu

Utolsó módosítás: 2023. május 03.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?