Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Március 16-ig lehet pályázni az I3 Capacity Building felhívására
Március 16-ig lehet pályázni az I3 Capacity Building felhívására
2023. március 07.
Módosítás: 2023. március 07.
Olvasási idő: 1 perc
2023. március 16., 17.00 óráig (Közép-európai idő szerint) van lehetőség az Interregionális Innovációs Beruházási Eszköz (I3) Strand 2b – Capacity Building felhívására pályázatot benyújtani.

Az interregionális innovációs beruházási kezdeményezés (I3) célja, hogy támogassa az interregionális innovációs projekteket a kereskedelmi hasznosítás és a méretnövelés fázisában, eszközöket biztosítva a szabályozási és egyéb akadályok leküzdéséhez, illetve projektjeik beruházási szintre történő emeléséhez.

Jelen Strand 2b felhívás célkitűzése, hogy új megközelítéseket teszteljen a kevésbé fejlett régiók regionális innovációs ökoszisztémáinak uniós értékláncokba történő bekapcsolódási és együttműködési képességének növelése érdekében. A konstrukció további célja a regionális innovációs ökoszisztémák szereplői innovációs potenciáljának támogatása, valamint ezen szereplők részvételének elősegítése az I3 Strand 1, illetve 2a területén meghirdetett pályázatokon.

A részletes pályázati felhívás ide kattintva érhető el, további információk pedig az alábbi linken érhetőek el.

A pályázat benyújtásához támogató nyilatkozat kiállítására van szükség, amelyet az NKFI Hivatal S3 Projektirodájától szükséges kérvényeznie a pályázónak az alábbi e-mail címen: s3magyarorszag@nkfih.gov.hu.

A támogató nyilatkozat mintája itt érhető el.

Utolsó módosítás: 2023. március 07.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?