Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekA Hivatal hírei
Emlékeztető a támogatott kutatási és innovációs projektek egyszerűsített előlegkifizetési lehetőségéről
Emlékeztető az egyszerűsített előlegkifizetés lehetőségéről
2020. augusztus 13.
Módosítás: 2020. augusztus 14.
Olvasási idő: 1 perc

Felhívjuk a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból támogatott kutatási és innovációs pályázatok kedvezményezettjeinek figyelmét, hogy korábbi közleményünk szerint – Tájékoztató az előlegek folyósításának a COVID-19 fertőzés okozta tömeges megbetegedést okozó humánjárvánnyal összefüggő átmeneti módosításáról – az egyszerűsített előlegkifizetésre vonatkozó átmeneti szabályokat 2020. szeptember 30-ig lehet alkalmazni. 

Azok a folyamatban lévő támogatott projektek, amelyeknek az aktuális megvalósítási munkaszakasza legkésőbb 2020. augusztus 31-én befejeződik, és az arra vonatkozó beszámolót 2020. szeptember 30-ig benyújtják, a járványhelyzet következményeinek enyhítésére hozott átmeneti, egyszerűsített szabályok szerint kaphatnak előleget a megvalósítás következő szakaszához, amennyiben minden vonatkozó feltételnek megfelelnek.

A fenti határidő lejárta után újra a támogatási szerződésben, támogatói okiratban és azok mellékleteiben foglalt eredeti rendelkezések lesznek irányadók az előlegek kifizetésére.

Utolsó módosítás: 2020. augusztus 14.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?