Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekA Hivatal hírei
Több mint 1000 pályázót segített a Hivatal a sikeres projekt megvalósításban
2021. november 16.
Módosítás: 2021. november 16.
Olvasási idő: 2 perc
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) kiemelt feladatának tekinti nem csupán a pályázati lehetőségek biztosítását, de azok sikeres megvalósulásának elősegítését is. Éppen ezért közvetlenül nyújt információkat a pályázók számára, akik így minden fontos technikai és adminisztrációt érintő ismerettel felvértezve eredményesen szerepelhetnek akár a helyszíni ellenőrzések, de a teljes megvalósítási folyamat során is.

„A helyszíni ellenőrzésektől gyakran tartanak a pályázók, pedig minden segítség adott ahhoz, hogy ezt a kihívást könnyen vegyék. Az NKFIH-nál az a célunk, hogy a KFI projektek megvalósuljanak, nekünk a létrejött innovációk jelentik a siker fokmérőjét. Ehhez pedig minden gyakorlatban is használható eszközt és tudást megadunk az érintetteknek. Ezért szerveztük meg az Információs napokat is, hogy a kutatás sikerét ne akadályozza a nem megfelelő dokumentáció” – emelte ki Sebők Katalin, az NKFIH vállalati innovációs elnökhelyettese.

Az Információs napok keretében a résztvevők egy csokorba gyűjtve megkapták a legfőbb, eddigi tapasztalatokból származó tanácsokat és a kivitelezéshez szükséges ismereteket, kezdve az egyes tételek elszámolhatóságától, a nyilvántartásba vételen át a bérrel kapcsolatos kérdésekig.

„A kezdeményezés iránti óriási érdeklődés mutatja, hogy a pályázóknak első kézből van szükségük ezekre az információkra, melyet most több mint ezren vettek igénybe a Hivataltól, köztük vállalkozók, egyetemek és kutatóintézmények képviselői. Aki csatlakozott az előadások valamelyikéhez, választ kaphatott a kérdéseire, konkrétumokat ismerhetett meg, így a teljes megvalósítási folyamathoz segítséget kapott” – összegezte az Elnökhelyettes.

Aki nem tudott részt venni az eseményen, a diasorokat és információkat a következő linkeken érheti el:
Előadások, publikációk
Helyszíni ellenőrzés ügyféltámogató információs nap gazdasági szervezetek pályázati szakemberei számára
Helyszíni ellenőrzés ügyféltámogató információs nap költségvetési szervek/egyetemek pályázati szakemberek számára

Utolsó módosítás: 2021. november 16.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?