Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekHorizont Európa
A Horizont Európa 6. klaszterének 2023. évi pályázati felhívásaihoz kapcsolódó rendezvények
Horizont Európa 6. klaszter rendezvények
2022. november 28.
Módosítás: 2022. november 28.
Olvasási idő: 3 perc

A Horizont Európa 6. klaszterének (Élelmiszer, biomassza alapú gazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság és környezet) 2023-24. évi munkaprogramja várhatóan november végén, december elején fog megjelenni. A felhívásokhoz kapcsolódó első benyújtási határidő a tervek szerint 2023. március végén lesz.

Az új pályázati felhívásokhoz kapcsolódóan a következő decemberi rendezvények segítik a lehetőségek megismerését és a potenciális konzorciumi partnerek megtalálását.

HE Matchmaking event - Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment (angol nyelvű, online)
A rendezvény hat ország (Magyarország mellett Ciprus, Görögország, Lettország, Lengyelország és Szlovénia) összefogásában, brüsszeli KFI irodáik szervezésében valósul meg. Az eseményen a szervező országok pályázóinak négy desztinációval (D1: Biodiverzitás és ökoszisztéma szolgáltatások, D2: Élelmiszerrendszerek, D3: Körforgásos és biomassza-alapú gazdaság, D5: Éghajlatpolitika támogatása) kapcsolatos projektötleteit hallgathatja meg a széles résztvevői közönség.
Időpont: 2022. december 2.
Napirend: HE Matchmaking event - Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment
Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckQK6uF-k8O0XTNW0yk6mDWYH8Ga28dqwXXIbGorVrNdie6w/viewform

Cluster 6 Nemzeti Info nap (magyar nyelvű, online)
A rendezvény a 2023. évi csaknem 100 pályázati felhívás lényegre törő bemutatásán túl meghívott előadók bevonásával gyakorlati tippeket ad a sikeres pályázáshoz és felhívja a figyelmet a párhuzamos pályázati lehetőségekre. Az esemény során a hazai pályázók kihívásaira koncentrálunk és segítünk eligazodni a 6. klaszter altémái között, ezzel segítve a résztvevőket, hogy ki tudják választani a számukra releváns felhívásokat és így célzottan tudjanak részt venni az Európai Bizottság által szervezett információs napokon, valamint a CARE4BIO által szervezett konzorciumi partnerkereső rendezvényen.
Szervező: NKFIH
Időpont: 2022. december 7.
További részletek és regisztráció: Horizont Európa 6. Klaszter pályázatok

Horizon Europe info day - Cluster 6 (angol nyelvű, online)
A kétnapos rendezvény részleteiben, a szövegezést kidolgozó munkatársak előadásában foglalkozik a 2023. évi pályázati felhívásokkal. Az esemény bemutatja továbbá a pályaművel kapcsolatos támogatói elvárásokat.
Szervező: Európai Bizottság
Időpont: 2022. december 13-14.
További részletek és regisztráció: https://research-innovation-community.ec.europa.eu/events/2tcohVdY0dfgCvuJRj8RTw/overview

Brokerage Event for Horizon Europe Cluster 6 2023 Calls (angol nyelvű, online)
A rendezvény az ugyanazon pályázati felhívás iránt érdeklődő résztvevők közötti online, kétoldalú találkozók megvalósítását teszi lehetővé a projektötletek megosztása és az együttműködő partnerek megtalálása érdekében. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Javasoljuk, hogy minél előbb regisztráljon, mivel a regisztrációs profilok validáláson esnek keresztül annak érdekében, hogy biztosítsuk az alapvető minőségi kritériumok teljesítését, és ezáltal a partnerkereső rendezvény hatékonyságát. Kizárólag a december 15-ig regisztrált és validált jelentkezők tudnak részt venni a december 19-i rendezvényen. A platform ugyanakkor 2023 januárjának végéig hozzáférhető marad további találkozók megszervezése céljából. A december 19-i rendezvényre történő regisztrálás előnye, hogy minőségellenőrzött profilú partnerek között válogatva szervezhet online bilaterális találkozót.
Szervező: CARE4BIO (Horizon Europe Cluster 6 kapcsolattartó pontok hálózata, melynek részesei a hazai CL6 NCP-k)
Időpont: 2022. december 19.
További részletek és regisztráció: https://he-2023-cluster6.b2match.io/

Utolsó módosítás: 2022. november 28.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?