Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekPályázati hírekNKFI Alap
Módosul a 2022-2.1.1-NL pályázati felhíváshoz kapcsolódó Általános Pályázati Útmutató
Módosul a 2022-2.1.1-NL pályázati felhívás
2022. május 18.
Módosítás: 2022. május 18.
Olvasási idő: 1 perc
Az NKFI Alapból meghirdetett „Nemzeti Laboratóriumok létrehozása, komplex fejlesztése” című 2022-2.1.1-NL kódszámú pályázati felhíváshoz kapcsolódó Általános Pályázati Útmutató módosításra kerül.

Az Útmutató módosítással érintett pontjai az alábbiak:

  • 6.1.2.8. Tájékoztatási tevékenység esetében: A támogatást elnyert projekt céljáról, hasznáról, az elért eredményekről való tájékoztatási költségek számolhatók el.”
  • 6.3.1. Általános korlátozások l) pontja: tagdíjak (kivéve, ha az NKFI Hivatal előzetesen jóváhagyta a tagdíj elszámolhatóságát)”.
  • 6.3.1. Általános korlátozások p) pontja: árfolyamveszteség (kivéve, ha az NKFI Hivatal előzetesen jóváhagyta az árfolyamveszteség elszámolhatóságát)”.
  • 8.2. Az árajánlatokhoz kapcsolódó szabályozás a) Eszközbeszerzés esetén pontja, miszerint az árajánlat kiállításának dátumát, amely a támogatási kérelem benyújtását megelőző 180 napnál nem lehet régebbi”.
  • 8.2. Az árajánlatokhoz kapcsolódó szabályozás c) Immateriális javak beszerzése esetén pontja, miszerint az árajánlat kiállításának dátumát, amely a támogatási kérelem benyújtását megelőző 180 napnál nem lehet régebbi”.
  • 8.2. Az árajánlatokhoz kapcsolódó szabályozás d) Igénybe vett szolgáltatás esetén pontja, miszerint az árajánlat érvényességét és/vagy kiállításának dátumát, amely a támogatási kérelem benyújtását megelőző 180 napnál nem lehet régebbi”.

Tovább a felhívás oldalára: Nemzeti Laboratóriumok létrehozása, komplex fejlesztése (2022-2.1.1-NL)

Utolsó módosítás: 2022. május 18.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?