Hírek, események
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
KFI versenypályázati tükör - Pályázói-értékelői fórum a felfedező kutatásokat ösztönző pályázati programokról
Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke és munkatársai a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felfedező kutatást támogató pályázati programokhoz – kutatói kezdeményezésű témapályázatokhoz, posztdoktori ösztöndíjakhoz – kapcsolódóan adtak tájékoztatást 2017. február 1-jén megtartott „KFI versenypályázati tükör" című rendezvényen.

A hazai alapkutatások ösztönzési rendszerének eszköztáráról szóló rendezvény célja az volt, hogy a 2017-es kutatási témapályázatok és posztdoktori konstrukciók megnyitását követően a potenciális pályázók és a bíráló szakértők tájékozódhassanak a projektjavaslatok értékelése során felgyűlt aktuális tapasztalatokról, és betekintést nyerjenek a szakértői értékelői rendszer működésébe. A helyszínen mintegy 200 fő részvételével zajló rendezvény előadását élő videoközvetítésen is követhették az érdeklődők.

A fórumon elhangzott prezentáció letölthető: Pálinkás József: KFI versenypályázati tükör - Pályázói-értékelői fórum a felfedező kutatásokat ösztönző pályázati programokról (PDF 1 749 KB)

A fórumon elhangzott kérdések és válaszok szerkesztett összefoglalója a kapcsolódó háttérinformációkkal letölthető itt (PDF 249 KB).

AZ ELŐADÁS FELVÉTELRŐL IS MEGTEKINTHETŐ

KÉPEK A RENDEZVÉNYRŐL

KFI versenypályázati tükör - Pályázói-értékelői fórum
KFI versenypályázati tükör - Pályázói-értékelői fórum
KFI versenypályázati tükör - Pályázói-értékelői fórum
KFI versenypályázati tükör - Pályázói-értékelői fórum
Utolsó módosítás: 2017. március 07.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500