Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekA Hivatal hírei
Újra megnyílik a pályázati lehetőség a versenyképességi és kiválósági együttműködéseket megvalósító projektek számára
Újra megnyílik a pályázati lehetőség a versenyképességi és kiválósági együttműködéseket megvalósító projektek számára
2016. július 19.
Módosítás: 2017. december 30.
Olvasási idő: 2 perc
A versenyképességi és kiválósági együttműködéseket támogató program következő fordulója módosult felhívás alapján pályázható meg. A felhíváshoz tartozó KFI szakpolitikai véleménykérés online felülete ismét megnyílt az NKFI Hivatal honlapján.

A „K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” (GINOP 2.2.1) felhívás célja a hazai vállalkozások, kutatóhelyek és felsőoktatási intézmények közötti dinamikus együttműködés ösztönzése, üzletileg is hasznosítható tudományos eredmények elérése érdekében.

A konstrukció alapján készült projektjavaslatokra 2016. szeptember 30-i határidővel ismét kérhető KFI szempontú szakpolitikai vélemény. A pályázati felhívás az NKFI Hivatal kezdeményezésére több ponton módosult. A rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 80 milliárd forintra emelkedett, a projektenként igényelhető vissza nem térítendő támogatás minimum 350 millió forinttól maximum 2 milliárd forintig összegre módosult, továbbá kiegészültek a konzorciumvezetővel kapcsolatos feltételek.

Mivel az Irányító Hatóság módosította a GINOP-2.2.1 pályázati felhívást, a KFI szempontú szakpolitikai támogató véleménnyel rendelkezők abban az esetben nyújthatnak be új pályázatot, ha véleményezett projektjavaslatuk továbbra is megfelel a megváltozott felhívásban szereplő kritériumoknak. Amennyiben egy projektjavaslat rendelkezik az NKFI Hivatal támogató KFI szempontú szakpolitikai véleményével, azonban a felhívás módosítását követően a projektjavaslat nem felel meg az új követelményeknek, úgy új KFI szempontú szakpolitikai vélemény kérése szükséges.

Utolsó módosítás: 2017. december 30.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?