Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Pályázatírási technikák a Horizont 2020 programban
Horizont 2020
2020. október 05., 09.00. - 2020. október 06. 16:00
Az NKFI Hivatal az EMG Group közreműködésével 2 napos, angol nyelvű, interaktív és gyakorlatorientált pályázatírási tréninget szervez elsősorban olyan potenciális pályázók részére, akik pályázatot szeretnének benyújtani a Horizont 2020 program 2020 szeptemberében kiírásra kerülő Green Deal felhívására, illetve a 2021-től induló Horizont Európa programban való aktív pályázásra készülnek.

A tréning során a résztvevők gyakorlati előadásokon és kis csoportos workshopokon keresztül sajátíthatják el a sikeres pályázat alapjait; a felhívás („call text”) értelmezésétől kezdve a konzorciumépítésen át a ”workplan” és a költségvetés kidolgozásáig, egy valós 2020-as pályázati felhíváson keresztül.

A tréning időpontja: 2020. október 5-6.,
Helyszíne: online

A jelentkezők kiválasztásánál előnyt élveznek azok, akik:

  • konkrét Green Deal felhívásra kívánnak pályázatot benyújtani és aktívan részt vesznek a pályázat megírásában kutatói/pályázatmenedzsment oldalon,
  • korábban támogatást nem nyert H2020 pályázat újbóli benyújtását tervezik,
  • rendelkeznek szakmai és pályázatírási/pályázat-részvételi tapasztalattal a kutatói/pályázatmenedzsment oldalról.

Az esemény tréning jellege miatt a részvétel korlátozott, max. 25 fő részvételét tudjuk biztosítani. A tréning nyelve angol, így a tárgyalóképes angol nyelvtudás a részvétel alapfeltétele. Amennyiben több, mint 25 fő jelentkezik, a résztvevőket a fent említett szempontok figyelembevételével választjuk ki. A férőhelyek korlátozottsága miatt egy intézmény részéről egy fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

A jelentkezési határidő: 2020. szeptember 30. A kiválasztás eredményéről ezt követően értesítjük a jelentkezőket.

REGISZTRÁCIÓ

A tréningen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció lezárult.
Hasonló események