Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Horizont Európa 5. Klaszter energetikai pályázatok 2. információs nap
Horizont Európa
2023. február 06., 10.00. - 12:00
online esemény

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) együttműködve az Express Innovation Agency-vel online információs rendezvényt szervez 2023. február 6-án, amelyen bemutatásra kerülnek a Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogram új, 2023/2024-es munkaprogramjában megjelenő energetikai pályázati felhívások.

Az 5. Klaszter (Klíma, Energia és Mobilitás) energetikai témái közül ismertetni fogjuk az akkumulátorokkal kapcsolatos pályázati felhívásokat (2-es desztináció), valamint az energiahatékony épületekkel és iparral kapcsolatos kiírásokat (4-es desztináció). A 2-es desztinációban két beadási határidő várható 2023-ban: április 18. és szeptember 5., összesen 153,7 millió eurós költségvetéssel. A 4-es desztinációban szintén két határidő várható 2023-ban: április 20. és szeptember 5., összesen 122 millió eurós költségvetéssel.

A közlekedési témák közül a tiszta és versenyképes közlekedési megoldások (5-ös desztináció) témában 2023. április 20. a pályázatok beadási határideje, amelyekhez 217 millió eurós keretösszeg áll rendelkezésre. A biztonságos, ellenállóképes közlekedés és okos személy- és teherszállítási szolgáltatások (6-os desztináció) témában 2023. szeptember 5. a beadási határidő, ahol 108,5 milliós eurós keretösszeg várja a nyertes pályázatokat. Mindkét desztinációból azon pályázati felhívások kerülnek bemutatásra az infónapon, amelyek energetikai vonatkozásúak.

Amennyiben többet szeretne megtudni a fenti felhívások részleteiről, várjuk rendezvényünkön.

PROGRAM

9:50 – 10:00 Bejelentkezés
   
10:00 – 10:10 Bevezető gondolatok, a Horizont Európa 5. Klaszter ismertetése
 

Boldizsár Dóra, nemzetközi szakértő, Express Innovation Agency

   
10:10 – 10:40 Akkumulátorokkal kapcsolatos pályázati felhívások (BATT4EU)
 

Palotai Zoltán, nemzetközi szakértő, Express Innovation Agency

   
10:40 – 11:10 Energiahatékonysággal kapcsolatos pályázati felhívások (Built4People)
  Boldizsár Dóra, nemzetközi szakértő, Express Innovation Agency
   
11:10 – 11:40 Hidrogénnel kapcsolatos pályázati felhívások (Clean Hydrogen Partnership)

Palotai Zoltán, nemzetközi szakértő, Express Innovation Agency


11:40 – 12:00 Energetikai témájú pályázati felhívások a közlekedés területén
  Hegedüs Viktor, nemzetközi szakértő, Express Innovation Agency
   
12:00 – 12:10 Q&A

A rendezvény helyszíne és időpontja:
Online, YouTube stream
2023. február 6. hétfő, 10:00–12:00


Az információs nap nyelve magyar.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek határideje: 2023. február 3. 12:00. A csatlakozási linket ezt követően fogjuk kiküldeni a regisztrált résztvevőknek.

További, a rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő kérdés esetén forduljon Boldizsár Dórához.
E-mail: boldizsar.dora@xiagency.hu
Telefon: +36 30 096 62 15

REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, hogy regisztráljon az alábbi felületen 2023. február 3. 12:00-ig.

Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Ágazat: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *
Az információs napokon történő részvétellel, valamint a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekkel és az aktuális pályázati hírekkel kapcsolatos tájékoztatással összefüggő adatkezeléshez az érintettek részéről hozzájáruló nyilatkozat megtétele is szükséges.
  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • képviselt szervezet megnevezése

A rendezvényre történő regisztrációval hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait a rendezvény időpontjáig kezelje, és a rendezvénnyel kapcsolatos változásokkal közvetlenül megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A rendezvénnyel kapcsolatos adatkezeléshez hozzájárulok, az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.


Hozzájárulok, hogy a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekről és az aktuális pályázati hírekről az NKFI Hivatal e-mail üzenetben és/vagy telefonon közvetlenül tájékoztasson, illetve megkeressen. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A Horizont Európa keretprogrammal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges adatkezeléshez hozzájárulok, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.

Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.Hasonló események