Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Horizont Európa Klaszter 4: Pályázatírási technikák
Horizont Európa
2021. november 04., 09.00. - 2021. november 05. 17:00
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
1077 Bp., Kéthly Anna tér 1.
Az NKFI Hivatal az EMG Group közreműködésével 2 napos, angol nyelvű, interaktív és gyakorlatorientált pályázatírási tréninget szervez elsősorban olyan potenciális pályázók részére, akik pályázatot szeretnének benyújtani a Horizont Európa program 2022. évi beadási határidejű 4. (Digitalizáció, ipar és világűr) klaszter pályázataira. A tréning során a résztvevők gyakorlati előadásokon és kis csoportos workshopokon keresztül sajátíthatják el a sikeres pályázat alapjait; a felhívás („call text”) értelmezésétől kezdve a konzorciumépítésen át a ”workplan” és a költségvetés kidolgozásáig, egy valós 2021-es pályázati felhíváson keresztül.

A 4. klaszter tréning időpontja: 2021. november 4-5.
helyszíne: NKFI Hivatal, 1077 Budapest Kéthly Anna tér 1.

A jelentkezők kiválasztásánál előnyt élveznek azok, akik:

  • konkrét 4. klaszter felhívásra, a 2022-es beadási határidővel kívánnak pályázatot benyújtani és aktívan részt vesznek a pályázat megírásában kutatói/pályázatmenedzsment oldalon,
  • rendelkeznek szakmai és pályázatírási/pályázat-részvételi tapasztalattal a kutatói/pályázatmenedzsment oldalról.

Az esemény tréning jellege miatt a részvétel korlátozott, max. 25 fő részvételét tudjuk biztosítani. A tréning nyelve angol, így a tárgyalóképes angol nyelvtudás a részvétel alapfeltétele. Amennyiben több, mint 25 fő jelentkezik, a résztvevőket a fent említett szempontok figyelembevételével választjuk ki.

A jelentkezési határidő: 4. klaszter pályázatírói tréning: 2021. október 29.

A kiválasztás eredményéről 2021. november 2-ig értesítjük a jelentkezőket.

REGISZTRÁCIÓ

A jelentkezéshez kérjük az alábbi kérdőívet kitölteni:

I. Alapkérdések

Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Szakterület: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *Az NKFI Hivatal EIÖ pályázata keretében ellát-e H2020/Horizont Európa info-pont feladatokat?


   

Nemzeti Laboratórium nemzetközi koordinátor feladatokat ellát-e?

 
   

II. Benyújtandó pályázattal kapcsolatos kérdések

1. Mely Horizont Európa pályázati felhívásra kíván pályázatot benyújtani?
 
2. A projektötlet rövid megfogalmazása angolul (absztrakt) (max. 500 karakter)
 
3. A potenciális nemzetközi konzorcium bemutatása, a konzorciumban betölteni tervezett szerep (koordinátor, munkacsomag vezető, taskleader, egyéb).
 


III. A tréningen résztvevő személlyel kapcsolatos kérdések

4. Milyen pályázatírási tapasztalattal rendelkezik?
 
  Megjegyzés:

5. Ha már írt pályázatot, vagy részt vett pályázat előkészítésében, nevezze meg a legtöbb pontot elért pályázat acronymját és hogy mennyi pontszámot ért el.
 
6. Motiváció - Kérjük röviden indokolja a tréningen való részvételének szükségességét, fontosságát. További szakmai munkája során hogyan fogja tudni hasznosítani az ott elsajátított ismereteket?
 
7. Mit vár a tréningtől? A pályázat mely részeinek kidolgozásához van leginkább szüksége segítségre? Megadhatja további igényeit is!
  Pályázati felhívás értelmezése
  Kiválóság rész
  Konzorcium felépítése
  Munkaterv
  Költségterv
  Hatás (impact) rész
  Kommunikáció és disszemináció
  Etika
  Egyéb:

8. Vett már részt H2020/Horizont Európa pályázatírási tréningen?
 
  Ha igen, milyen szervezésben?
A tanfolyamon történő részvétellel, valamint a Horizont 2020 / Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekkel és az aktuális pályázati hírekkel kapcsolatos tájékoztatással összefüggő adatkezeléshez az érintettek részéről hozzájáruló nyilatkozat megtétele is szükséges.
  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • képviselt szervezet megnevezése
Tájékoztatjuk, hogy a rendezvény sajtónyilvános. A rendezvényen az NKFI Hivatal fényképfelvételt, illetve hang- és videofelvételt készíthet, amelyet felhasználhat saját honlapján, kiadványaiban és/vagy más nyilvános kommunikációs csatornákon az érdeklődők és a szélesebb közvélemény tájékoztatására.
 

Tudomásul viszem, hogy a rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal vehetek részt.


A rendezvényre történő regisztrációval hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait a rendezvény időpontjáig kezelje, és a rendezvénnyel kapcsolatos változásokkal közvetlenül megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A rendezvénnyel kapcsolatos adatkezeléshez hozzájárulok, az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.


Hozzájárulok, hogy a Horizont 2020 / Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekről és az aktuális pályázati hírekről az NKFI Hivatal e-mail üzenetben és/vagy telefonon közvetlenül tájékoztasson, illetve megkeressen. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A Horizont 2020 / Horizont Európa keretprogrammal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges adatkezeléshez hozzájárulok, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.
Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.Hasonló események