Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Pályázatírási technikák a Horizont Európa programban
Horizont Európa
2021. július 01., 09.00. - 2021. július 02. 16:00
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp., Kéthly Anna tér 1.
Az NKFI Hivatal a külső szakértők közreműködésével 2 napos, angol nyelvű, interaktív és gyakorlatorientált pályázatírási tréninget szervez elsősorban olyan potenciális pályázók részére, akik pályázatot szeretnének benyújtani a Horizont Európa program 2021. őszi beadási határidejű 6. (Biodiverzitás, fenntartható mezőgazdaság és élelmiszer-ellátó rendszerek, körforgásos gazdaság, biomassza alapú gazdaság) klaszter pályázataira. A tréning során a résztvevők gyakorlati előadásokon és kis csoportos workshopokon keresztül sajátíthatják el a sikeres pályázat alapjait; a felhívás („call text”) értelmezésétől kezdve a konzorciumépítésen át a ”workplan” és a költségvetés kidolgozásáig, egy valós 2021-es pályázati felhíváson keresztül.

A tréning időpontja:

Fókuszban a 6. klaszter: 2021. július 1-2., helyszíne: NKFI Hivatal, 1077 Budapest Kéthly Anna tér 1.

A jelenléti tréningen a járványügyi helyzet miatt csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt.

A jelentkezők kiválasztásánál előnyt élveznek azok, akik:

  • konkrét 6. klaszter felhívásra, a 2021-es őszi beadási határidővel kívánnak pályázatot benyújtani és aktívan részt vesznek a pályázat megírásában kutatói/pályázatmenedzsment oldalon,
  • rendelkeznek szakmai és pályázatírási/pályázat-részvételi tapasztalattal a kutatói/pályázatmenedzsment oldalról.
  • bár a tréningek elsősorban az 6. klaszter pályázataihoz kapcsolódnak, a jelentkezők számának függvényében más klaszterekben pályázni szándékozók is kapnak lehetőségek a részvételre.

Az esemény tréning jellege miatt a részvétel korlátozott, max. 25 fő részvételét tudjuk biztosítani. A tréning nyelve angol, így a tárgyalóképes angol nyelvtudás a részvétel alapfeltétele. Amennyiben több, mint 25 fő jelentkezik, a résztvevőket a fent említett szempontok figyelembevételével választjuk ki. A férőhelyek korlátozottsága miatt egy intézmény részéről egy fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

A jelentkezési határidő: 2021. június 27.

A kiválasztás eredményéről 2021. június 28-ig értesítjük a jelentkezőket.

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció lezárult.

Hasonló események