Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Marie Skłodowska-Curie Akciók – Posztdoktori ösztöndíj workshop
Marie-Sklodowska-Curie-Actions
2022. július 06., 10.00. - 14:00
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
1077 Bp., Kéthly Anna tér 1., 231-es terem
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az ELKH Természettudományi Kutatóközponttal és a Fiatal Kutatók Akadémiájával együttműködésben jelenléti workshopot szervez a Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (MSCA PF) ösztöndíjprogramjára való pályázáshoz kapcsolódóan.

Időpont: 2022. július 6. szerda, 10.00. - 14:00
Helyszín: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, 1077 Bp., Kéthly Anna tér 1., 231-es terem

Fiatal Kutatók Akadémiája

A workshopra olyan kutatók jelentkezését várjuk, akik pályázatukat az MSCA PF aktuális, 2022. szeptember 14-i beadási határidővel kiírt pályázati felhívására kívánják benyújtani, és már rendelkeznek pályázattervezettel. A workshopon a pályázattervezetek alapján a pályázat részletes megírásával kapcsolatos konkrét kérdésekre kaphatnak válaszokat, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértők és az MSCA nemzeti kapcsolattartók bevonásával.

A workshop tervezett létszáma: 25 fő.

A Marie Skłodowska-Curie Program Posztdoktori Ösztöndíj 2022. évi pályázati felhívásairól május 18-án tartott információs nap felvétele, és az elhangzott előadások prezentációi az NKFIH honlapján, az esemény oldalán elérhetők:Marie Skłodowska-Curie Program - 2022-es felhívások/ MarieSkłodowska-Curie Program Posztdoktori Ösztöndíj - 2022

További információk:

Jeney Nóra, MSCA NCP
e-mail: nora.jeney@nkfih.gov.hu

Borza Beatrix, MSCA NCP
e-mail: beatrix.borza@nkfih.gov.hu

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció lezárult.

Hasonló események