Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Mentorprogram a Horizont Európa EIC Accelerator pályázatra való felkészüléshez
konzultáció
2022. március 10., 09.00. - 2022. december 31. 17:00
folyamatos regisztráció a mentorporgramra
Mentorprogramot indít az NKFI Hivatal innovatív magyar KKV-k részére a Horizont Európa keretprogram EIC Accelerator néven futó pályázatára való felkészülés segítésére.

Az Accelerator pályázat keretében a KKV-k (beleértve a start-upokat is) bármelyik technológiai területen, prototípus szintjén már létező, nemzetközi szinten jelentős innovációval rendelkező, nagy hatású fejlesztéseikből a nemzetközi piacon is versenyképes, nagy árbevételt hozó terméket/szolgáltatást hozhatnak létre. A nyertes pályázók a fejlesztéshez 0,5–2,5 millió eurós támogatást, továbbá a piacosításhoz maximum 15 millió eurós befektetést kaphatnak. A pályázat három lépcsőből áll, először egy rövid pályázatot kell benyújtani, az előszűrésen továbbjutók adhatják be a részletes üzleti tervet tartalmazó főpályázatot, majd a legjobbak a zsűri előtt mutathatják be a projektjüket.

A mentorálást az EU-s pályázatok, az innovációmenedzsment és az üzletfejlesztés terén tapasztalt külső szakértők végzik, akik maximum 16 óra időtartamban tanácsokat adnak a konkrét projekttel kapcsolatban (a fejlesztés megvalósítása és irányai, valós piaci lehetőségek, a piacra jutás módja, szellemitulajdon és annak védelme, csapat alkalmassága, hiányzó kompetenciák beazonosítása, a bemutatkozó előadás).

A mentorálandó vállalkozások a projektjük bemutatása alapján kerülnek kiválasztásra. A kiválasztás során a fejlesztés EIC Accelerator értékelési szempontjainak való megfelelését vizsgáljuk.
A mentorált cégnek vállalnia kell az Accelerator pályázat beadását (ha nem nyújt be pályázatot, akkor köteles az igénybe vett mentor közreműködésének díját az NKFI Hivatal részére megtéríteni).

A jelentkezéshez az űrlap kitöltése és az alábbi e-mail címre történő elküldése szükséges:


Divinyi Ágnes
EIC Accelerator programért felelős nemzeti kapcsolattartó
agnes.divinyi@nkfih.gov.hu


REGISZTRÁCIÓ


A jelentkezéshez az alábbi űrlap kitöltése szükséges:


A KKV neve:

Kapcsolattartó neve: *

Kapcsolattartó telefonszáma: *

Kapcsolattartó e-mail címe: *

Alapítás éve:

Az utolsó lezárt év nettó árbevétele
(ha releváns):

A projekt tématerülete:

Rendelkezik-e a projektre vonatkozó üzleti tervvel?:


Mit? Termék, szolgáltatás, technológia bemutatása.


Miért? A probléma, piaci igény és az arra adott megoldás, társadalmi és ipari alkalmazási területek.
 
Hogyan? Termék, szolgáltatás műszaki jellemzői, működése, funkciói.
 
Ki? Vállalkozás célja, tevékenysége, tapasztalatai, a projektet megvalósító csapat.
 
Kinek? Célpiac, vevők, felhasználók.
 
Milyen piaci hatást ér el és hogyan? Versenytársak, versenyelőnyök, várható üzleti eredmény, értékesítés módja.
 
Mennyibe kerül? Innováció, a piacosítás és a cég növekedésének költsége
 A mentorprogramon történő részvétellel, valamint a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekkel és az aktuális pályázati hírekkel kapcsolatos tájékoztatással összefüggő adatkezeléshez az érintettek részéről hozzájáruló nyilatkozat megtétele is szükséges.
  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • képviselt szervezet megnevezése

A programra történő regisztrációval hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait a program végéig kezelje, és a programmal kapcsolatos változásokkal közvetlenül megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A rendezvénnyel kapcsolatos adatkezeléshez hozzájárulok, az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.


Hozzájárulok, hogy a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekről és az aktuális pályázati hírekről az NKFI Hivatal e-mail üzenetben és/vagy telefonon közvetlenül tájékoztasson, illetve megkeressen. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A Horizont Európa keretprogrammal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges adatkezeléshez hozzájárulok, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.

Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.Hasonló események