Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Marie Skłodowska-Curie Akciók Posztdoktori ösztöndíj – online workshop angol nyelven
Marie Skłodowska-Curie Akciók Posztdoktori ösztöndíj – online workshop angol nyelven (2024. július 2.)
2024. július 02., 10.00. - 13:00
online esemény angol nyelven

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Fiatal Kutatók Akadémiájával, a HUN-REN Természettudományi Kutatóközponttal és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karával együttműködésben online workshopot szervez a Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (MSCA PF) ösztöndíjprogramjáról.

Időpont: 2024. július 2., 10:00 - 13:00

Az online workshopra elsősorban olyan kutatók jelentkezését várjuk, akik pályázatukat az MSCA PF aktuális, 2024. szeptember 11-i beadási határidővel kiírt pályázati felhívására kívánják benyújtani, magyar fogadóintézménnyel. A workshopon a pályázat részletes megírásával kapcsolatos konkrét kérdésekre kaphatnak válaszokat, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértőktől és az MSCA nemzeti kapcsolattartótól.

Az online workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje: 2024. június 28. 

A workshopon való részvételhez szükséges zoom linket július 1-jén küldjük ki a jelentkezőknek.

További információ:

Borza Beatrix, MSCA NCP
e-mail: beatrix.borza@nkfih.gov.hu

REGISZTRÁCIÓ

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 2024. június 28.

Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Ágazat: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *
Az információs napokon történő részvétellel, valamint a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekkel és az aktuális pályázati hírekkel kapcsolatos tájékoztatással összefüggő adatkezeléshez az érintettek részéről hozzájáruló nyilatkozat megtétele is szükséges.
  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • képviselt szervezet megnevezése

A rendezvényre történő regisztrációval hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait a rendezvény időpontjáig kezelje, és a rendezvénnyel kapcsolatos változásokkal közvetlenül megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A rendezvénnyel kapcsolatos adatkezeléshez hozzájárulok, az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.


Hozzájárulok, hogy a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekről és az aktuális pályázati hírekről az NKFI Hivatal e-mail üzenetben és/vagy telefonon közvetlenül tájékoztasson, illetve megkeressen. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A Horizont Európa keretprogrammal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges adatkezeléshez hozzájárulok, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.

Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.Hasonló események