Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Marie Skłodowska-Curie Actions Posztdoktori ösztöndíj workshop
Marie Skłodowska-Curie Actions Posztdoktori ösztöndíj workshop (2024. június 26.)
2024. június 26., 10.00. - 14:00
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
1077 Bp., Kéthly Anna tér 1., 2. emelet 261. terem

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Fiatal Kutatók Akadémiájával és a HUN-REN Természettudományi Kutatóközpontjával együttműködésben jelenléti workshopot szervez a Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (MSCA PF) ösztöndíjprogramjára való pályázáshoz kapcsolódóan.

Időpont: 2024. június 26., 10:00 - 14:00
Helyszín: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, 1077 Bp., Kéthly Anna tér 1., 261-es terem

A workshopra olyan kutatók jelentkezését várjuk, akik pályázatukat az MSCA PF aktuális, 2024. szeptember 11-i beadási határidővel kiírt pályázati felhívására kívánják benyújtani, és már rendelkeznek pályázattervezettel. A workshopon a pályázattervezetek alapján a pályázat részletes megírásával kapcsolatos konkrét kérdésekre kaphatnak válaszokat, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértőktől és az MSCA nemzeti kapcsolattartótól.

Tervezett létszám: 20 fő.

A workshopon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje: június 24.

További információk:

Borza Beatrix, MSCA NCP
e-mail: beatrix.borza@nkfih.gov.hu

REGISZTRÁCIÓ

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 2024. június 24..

Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Ágazat: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *
Az információs napokon történő részvétellel, valamint a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekkel és az aktuális pályázati hírekkel kapcsolatos tájékoztatással összefüggő adatkezeléshez az érintettek részéről hozzájáruló nyilatkozat megtétele is szükséges.
  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • képviselt szervezet megnevezése

A rendezvényre történő regisztrációval hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait a rendezvény időpontjáig kezelje, és a rendezvénnyel kapcsolatos változásokkal közvetlenül megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A rendezvénnyel kapcsolatos adatkezeléshez hozzájárulok, az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.


Hozzájárulok, hogy a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekről és az aktuális pályázati hírekről az NKFI Hivatal e-mail üzenetben és/vagy telefonon közvetlenül tájékoztasson, illetve megkeressen. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A Horizont Európa keretprogrammal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges adatkezeléshez hozzájárulok, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.

Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.Hasonló események