Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Többszereplős együttműködések és élő laboratóriumok
mezőgazdaság
2021. május 25., 14.00. - 15:30
online esemény
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), együttműködésben az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézettel (ÖMKi) tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait közös információs napjára, amely a Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogramban való sikeres pályázás támogatására februárban indított online webinárium sorozat következő állomásaként a többszereplős együttműködések és élő laboratóriumok témakörével foglalkozik.

Az uniós kutatási és innovációs keretprogram 6. klaszterének (Élelmiszerek, biomassza-alapú gazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság, környezet) pályázataiban kiemelt hangsúlyt kap az ún. multi-actor approch (többszereplős együttműködésre irányuló megközelítés), a pályázati felhívások több mint 40%-ánál biztosítani kell e szemlélet érvényesülését a projektek élettartama alatt. Az egészséges talaj és élelmiszer misszióban, valamint több partnerség esetében a támogatott tevékenységek élő laboratóriumokban fognak megvalósulni.

A rendezvényen az ÖMKi kutatói bemutatják élő laboratóriumi módszertanukat, valamint gyakorlati tapasztalatokat osztanak meg a multi-actor approach projektjeikben történő érvényesítéséről.

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA

Online, Zoom platform
2021. május 25., 14.00–15.30

A rendezvény minden érdeklődő szakember részére nyitott. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre jelentkezés határideje: 2021. május 24. 14 óra. Az eseményt megelőzően megküldjük az online felületre való belépéshez szükséges linket a regisztráltaknak.

PROGRAM

  • 14.00 – 14.10 Zoom platformra történő bejelentkezés
  • 14.10 – 14.20 Bevezető (dr. Hollósi Krisztina, NKFIH)
  • 14.20 – 14.40 Az ÖMKi on-farm élő laboratóriumi módszertana a H2020 projektek kapcsán (Varga Korinna, ÖMKi)
  • 14.40 – 15.00 Többszereplős együttműködések - az ÖMKi tapasztalatai a gazda-molnár pék hálózat és az öko vetőmag munkacsoport példáján keresztül (Fehér Judit, ÖMKi)
  • 15.00 – 15.20 Kérdések

REGISZTRÁCIÓ:

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre jelentkezés határideje: 2021. május 24. 14 óra.


Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Ágazat: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *
Az információs napokon történő részvétellel, valamint a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekkel és az aktuális pályázati hírekkel kapcsolatos tájékoztatással összefüggő adatkezeléshez az érintettek részéről hozzájáruló nyilatkozat megtétele is szükséges.
  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • képviselt szervezet megnevezése

A rendezvényre történő regisztrációval hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait a rendezvény időpontjáig kezelje, és a rendezvénnyel kapcsolatos változásokkal közvetlenül megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A rendezvénnyel kapcsolatos adatkezeléshez hozzájárulok, az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekről és az aktuális pályázati hírekről az NKFI Hivatal e-mail üzenetben és/vagy telefonon közvetlenül tájékoztasson, illetve megkeressen. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A Horizont Európa keretprogrammal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges adatkezeléshez hozzájárulok, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.


Hasonló események