Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Többszereplős együttműködések és élő laboratóriumok
mezőgazdaság
2021. május 25., 14.00. - 15:30
online esemény
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), együttműködésben az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézettel (ÖMKi) tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait közös információs napjára, amely a Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogramban való sikeres pályázás támogatására februárban indított online webinárium sorozat következő állomásaként a többszereplős együttműködések és élő laboratóriumok témakörével foglalkozik.

Az uniós kutatási és innovációs keretprogram 6. klaszterének (Élelmiszerek, biomassza-alapú gazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság, környezet) pályázataiban kiemelt hangsúlyt kap az ún. multi-actor approch (többszereplős együttműködésre irányuló megközelítés), a pályázati felhívások több mint 40%-ánál biztosítani kell e szemlélet érvényesülését a projektek élettartama alatt. Az egészséges talaj és élelmiszer misszióban, valamint több partnerség esetében a támogatott tevékenységek élő laboratóriumokban fognak megvalósulni.

A rendezvényen az ÖMKi kutatói bemutatják élő laboratóriumi módszertanukat, valamint gyakorlati tapasztalatokat osztanak meg a multi-actor approach projektjeikben történő érvényesítéséről.

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA

Online, Zoom platform
2021. május 25., 14.00–15.30

A rendezvény minden érdeklődő szakember részére nyitott. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre jelentkezés határideje: 2021. május 21. 12 óra. Az eseményt megelőzően megküldjük az online felületre való belépéshez szükséges linket a regisztráltaknak.

PROGRAM

REGISZTRÁCIÓ:

A regisztráció lezárult.

Hasonló események