Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
HorizontPéntek10 - A 3. klaszter: „Polgári biztonság a társadalomban” 2024 júniusában megnyíló pályázatai
HorizontPéntek10 - A 3. klaszter: „Polgári biztonság a társadalomban” 2024 júniusában megnyíló pályázatai (2024. június 14.)
2024. június 14., 10.00. - 11:00
online esemény

A HorizontPéntek10 webinársorozat az NKFIH Horizont Európa NCP csapat heti rendezvénye, melyen a Horizont Európa keretprogram érdekes témáiról, aktuális felhívásairól nyújtunk áttekintést, gyakorlati ismereteket minden héten.

A webinárium során a Horizont Európa keretprogram 3. klaszterének: “Polgári biztonság a társadalomért” 2024. június végén megnyíló pályázati felhívásairól adunk tájékoztatást. A 2024. évi felhívásokban érintett területek:

A pályázati témák részletes leírása már elérhető a munkaprogramban és a portálon. Továbbra is lehet regisztrálni a terület brüsszeli információs napjára/partnerkereső felületére (bővebben).

A pályázat tervezett megjelenése: június 27., a beadási határidő: november 20.

Időpont és helyszín: 2024. június 14. 10:00-11:00 (online)
Regisztrációs határidő: 2024. június 13., 16:00 óra

Németh Edina, nemzeti kapcsolattartó (NCP)
4. Klaszter: Digitális technológiák, Ipar és Világűr
3. Klaszter: Biztonság
Európai Innovációs Tanács
e-mail: edina.nemeth@ist.hu

REGISZTRÁCIÓ

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Ágazat: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *
Az információs napokon történő részvétellel, valamint a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekkel és az aktuális pályázati hírekkel kapcsolatos tájékoztatással összefüggő adatkezeléshez az érintettek részéről hozzájáruló nyilatkozat megtétele is szükséges.
  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • képviselt szervezet megnevezése

A rendezvényre történő regisztrációval hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait a rendezvény időpontjáig kezelje, és a rendezvénnyel kapcsolatos változásokkal közvetlenül megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A rendezvénnyel kapcsolatos adatkezeléshez hozzájárulok, az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.


Hozzájárulok, hogy a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekről és az aktuális pályázati hírekről az NKFI Hivatal e-mail üzenetben és/vagy telefonon közvetlenül tájékoztasson, illetve megkeressen. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A Horizont Európa keretprogrammal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges adatkezeléshez hozzájárulok, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.

Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.Hasonló események