Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Konzultáció a magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési együttműködési pályázat megújításáról
magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési együttműködés
2018. november 15., 09.00. - 11:00
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., 4. emelet 451. terem
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal konzultációt szervez a magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési együttműködési pályázat megújításáról.

A rendezvény időpontja: 2018. november 15., 9:00-11:00

Helyszín: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.), IV. emelet 451. terem

A magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési együttműködési pályázat célja hazai partnerek támogatása olyan kétoldalú projektek keretében, amelyek eredményeként új vagy továbbfejlesztett, innovatív termékek, eljárások vagy szolgáltatások jönnek létre.

A rendezvény során az érdeklődők tájékoztatást kapnak a pályázati program eddigi tapasztalatairól és elmondhatják véleményüket, ötleteiket, építő javaslataikat a megújuló pályázati felhívás kialakításával kapcsolatban. A konzultáció alapjául szolgáló rövid koncepció itt letölthető.

A konzultáción való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi regisztrációs felületen található adatlap kitöltésével jelezze.

Reméljük, hogy részvételével és szakmai tudásával Ön is hozzájárul e kiemelt, stratégiai fontosságú kétoldalú kutatás-fejlesztési-innovációs pályázat tartalmi és formai megújításához.

 

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Kutatási/szakterület: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *

 

Hasonló események