Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Online nemzeti Biodiversa+ infonap
BiodivERsA
2021. november 12., 09.00. - 10:15
online esemény
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), együttműködésben a Biodiversa+ európai partnerséggel tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait közös információs napjára, amely az októberben tartott nemzeti információs napot követően lehetőséget biztosít a hazai pályázók számára, hogy a pályázati anyaguk benyújtását megelőzően tisztázzák a “Supporting the protection of biodiversity and ecosystems across land and sea” (A biológiai sokféleség és az ökoszisztémák védelmének támogatása szárazföldön és tengeren) cím alatt megjelent felhívással kapcsolatos utolsó kérdéseiket.

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA

Online, Zoom platform
2021. november 12., 9.00–10.15
Az információs nap nyelve angol.

A rendezvényt elsősorban azoknak ajánljuk, akik tervezik pályázat benyújtását a Biodiversa+ első felhívására, de hasznos lehet azok számára is, akik érdeklődnek a partnerség iránt.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre jelentkezés határideje: 2021. november 10. Az eseményt megelőző napon küldjük meg az online felületre való belépéshez szükséges linket a regisztráltaknak.

PROGRAM

  • 08.50 – 9.00 Zoom platformra történő bejelentkezés
  • 09.00 – 9.10 Köszöntő (dr. Hollósi Krisztina, NKFIH)
  • 09.10 – 09.20 A Biodiversa+ partnerség rövid bemutatása (Hilde Eggermont, BiodivERsA+)
  • 09.20 – 09.50 A felhívás ismertetése (Claire Blery, Sophie Germann, Hilde Eggermont, BiodivERsA+)
  • 09.50 – 10.10 Kérdések
  • 10.10 Zárszó (dr. Hollósi Krisztina, NKFIH)

A nyertes hazai partnerek finanszírozásával, a hazai finanszírozó pályázattal kapcsolatos kérdésekre a rendezvény nem fog kitérni, ezért kérjük, hogy az erre vonatkozó kérdéseiket továbbra is írásban nyújtsák be a következő e-mail címre: krisztina.hollosi@nkfih.gov.hu

Hasonló események