Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekA Hivatal rendezvényei
Horizont 2020 projektmenedzsment tréning
Horizont 2020
2020. október 12., 09.00. - 2020. október 13. 16:00
Az NKFI Hivatal az EMG Group közreműködésével 2 napos, gyakorlatorientált „H2020 projektmenedzsment” kurzust szervez a felsőoktatási intézményekben, kutatóintézetekben vagy vállalkozásoknál H2020 projektek menedzselésével aktívan foglalkozó projektmenedzserek/kutatók részére.

A tréning valós példákon keresztül, gyakorlatorientált megközelítéssel készíti fel a résztvevőket a H2020 projektmenedzseri, valamint H2020 koordinátori feladatokra. A képzés kiterjed a projektmenedzsment szakmai, jogi, adminisztratív és pénzügyi aspektusaira is.

A tréner húsz éves projektvezetési tapasztalattal rendelkezik a H2020, illetve az azt megelőző keretprogramok vonatkozásában.

Milyen problémák és kihívások merülhetnek fel egy projekt során? Íme néhány példa:

  • Nem teljesítő partnerek kezelése, egy működő csapat létrehozása az egyéni partnerekből, konfliktuskezelés, beszámolók készítése belső használatra és az Európai Bizottságnak.
  • Milyen dokumentumokat szükséges összegyűjteni, hogyan adminisztráljuk a projektre fordított munkaidőt és a költségeket.
  • A konzorciumi megállapodással kapcsolatos jogi nehézségek, szellemi tulajdonjogok védelme.
  • A költségek elszámolhatóságával, a költségvetés átcsoportosításával, kapcsolatos pénzügyi kérdések.
  • Kommunikáció és PR a konzorciumon belül, az Európai Bizottsággal, a kutatóközösséggel, az iparággal és a szélesebb nyilvánosággal.

A képzés résztvevői gyakorlatorientált workshopokon is részt vesznek, ahol az újonnan megszerzett tudásukat rögtön próbára is tehetik.

A tréning időpontja: 2020. október 12-13.,
Helyszíne: online

A jelentkezők kiválasztásánál előnyt élveznek azok, akik:

  • H2020 projektet koordinálnak/terveznek koordinálni,
  • H2020 projektmenedzselési tapasztalattal rendelkeznek,
  • rendelkeznek szakmai és pályázatírási/pályázat-részvételi tapasztalattal a kutatói/pályázatmenedzsment oldalról.

Az esemény tréning jellege miatt a részvétel korlátozott, max. 25 fő részvételét tudjuk biztosítani. Amennyiben több, mint 25 fő jelentkezik, a résztvevőket a fent említett szempontok figyelembevételével választjuk ki.

A jelentkezési határidő: 2020. október 6. A kiválasztás eredményéről ezt követően értesítjük a jelentkezőket. A férőhelyek korlátozottsága miatt egy intézmény részéről egy fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

REGISZTRÁCIÓ

A tréningen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció lezárult.
Hasonló események