Ön itt áll: A HivatalrólInnovációs szolgáltatások
Innovációs szolgáltatások
2020. április 23.
Módosítás: 2020. április 23.
Olvasási idő: 0 perc
Szakmai és technikai tanácsadás pályázóknak, nyerteseknek valamint információ megosztás, tapasztalatcsere, partnerkeresés és társadalmasítás.
Utolsó módosítás: 2020. április 23.
Pályázati információk
Az NKFI Hivatal ügyfélszolgálata az innovációs szolgáltatások legelső szintje. A pályázati ügyekkel kapcsolatos általános tájékoztatáson, a pályázók és érdeklődők segítésén, technikai támogatásán túl az ügyfélszolgálat az elsődleges kapcsolódási pont a KFI szektor szereplői és a KFI szolgáltatások teljes hazai portfóliója között.
Jövőbeni pályázati lehetőségek
Pályázati portfóliónk konstrukciói minden vállalkozási forma számára biztosítják a fejlődés lehetőségét, a nagy növekedés előtt álló startup és spin-off vállalkozásoktól a már működő kkv-kon át egészen a nagyvállalatokig.
Kapcsolatépítés
Az NKFI Hivatal innovációs szolgáltatásainak további fontos alappillére a kapcsolatépítés és a hálózatosodás elősegítése, amely akár a szakmai partnerkeresés lehetőségét is magába foglalja.
Egyetemi innovációs szolgáltatások
A KFI együttműködések központi szereplői a tudástermelő egyetemek, ezért az NKFI Hivatal hangsúlyos feladata a célszerű egyetemi KFI ökoszisztéma megerősítése.
Megvalósult KFI projektek
Szerezzen Ön is inspirációt olyan kutatók és innovátorok történetéből, akik sikerrel pályáztak és eredményesen megvalósították ötleteiket, projektjeiket.