Ön itt áll: A HivatalrólA HivatalrólKüldetés és közfeladatokTőkévé konvertálható kölcsön
Tőkévé konvertálható kölcsönt nyújtó hitelezők Kkv tv. és KFI tv. szerinti bejelentési kötelezettségének teljesítése
2024. február 12.
Módosítás: 2024. február 12.
Olvasási idő: 1 perc
A kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény 9/A. § (7) bekezdése alapján a tőkévé konvertálható kölcsönt nyújtó hitelezőnek (a továbbiakban: Bejelentő) a tőkévé konvertálható kölcsön nyújtására irányuló szerződés megkötését követő 5 napon belül, valamint a konverzióról annak létesítő okiratban való átvezetésének megtörténtétől számított 5 napon belül bejelentést szükséges tennie a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló 2014. évi LXXVI. törvény 42/J. § (1)–(2) bekezdéseiben meghatározottak szerint.

A Bejelentő e kötelezettségének az alábbi felületen való regisztrációt és a felületen található űrlap megfelelő kitöltését követően tud eleget tenni: http://kfivelemeny.nkfih.gov.hu/.

A benyújtást követően a Bejelentő a regisztráció során megadott e-mail-címére rendszerüzenetet kap a bejelentési kötelezettség teljesítésének tényéről és a bejelentéshez kapcsolódó egyedi azonosító számról.

Ha a bejelentési kötelezettség teljesítésével kapcsolatban bármilyen további kérdése merül fel, kérem, keresse az NKFI Hivatal Ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 795 9500
E-mail: nkfihivatal@nkfih.gov.hu.

Utolsó módosítás: 2024. február 12.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?