Ön itt áll: A HivatalrólSajtószobaA Hivatal a hírekbenNyomtatott sajtó
Az innovatív termékeket részesítik előnyben a pályázaton
2022. december 20.
Módosítás: 2023. január 10.
Olvasási idő: 1 perc
Az online nevezés a www.innovacio.hu/ innonagydij oldalon tölthető ki.

Az innovációt díjazzák

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG. A Magyar Innovációs Szövetség – a Magyar Innovációs Alapítvánnyal közösen – a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, valamint az Agrárminisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával immár harmincegyedik alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot, melyre megyei jelentkezőket is várnak – tájékoztatta lapunkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara részéről Párkányiné dr. Csurka Edina.

A megyei kereskedelmi és iparkamara főtitkára elmondta, a Magyar Innovációs Nagydíj célja, hogy elismerésben részesítse a hazai innováció legkiemelkedőbb eredményeit, egyben teret és lehetőséget biztosítson az innovatív termékek és technológiák megismerésére mind a gazdasági élet szereplői, mind az érdeklődők számára. A díj odaítélésénél a bírálóbizottság az innovációból 2022-ben elért eredmény/árbevétel és műszaki, valamint gazdasági előnyök mellett a benyújtott dokumentumok elemzésével, értékelésével hasonlítja össze a pályázatokat.

Nevezni online lehet

Az online nevezés a www.innovacio.hu/innonagydij oldalon tölthető ki. A bírálóbizottság a Magyar Innovációs Alapítvány Kuratóriuma által felkért tudósokból, vezető gazdasági szakemberekből áll, elnöke Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter. A pályázat beadási határideje 2023. február 3.

Forrás: Kelet-Magyarország

Utolsó módosítás: 2023. január 10.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?