Ön itt áll: A HivatalrólSajtószobaA Hivatal a hírekbenNyomtatott sajtó
Országos Innovációs Fórum Győrben is!
2019. február 05.
Módosítás: 2019. február 05.
Olvasási idő: 1 perc

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) Országos Innovációs Fórumot szervez Magyarország újjászerveződő innovációs ökoszisztémájának bemutatása, valamint a megújuló KFI pályázati rendszerrel kapcsolatban felmerülő igények felmérése céljából. Az összes megyét érintő, széles körű összefogással megvalósuló rendezvénysorozat kiemelt szakmai partnere a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a területi kamarák.

Dátum: február 7. (csütörtök)

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9021 Győr, Szent István út 10/a)

Kiknek ajánljuk?

Kiemelt eseményünkre meghívást kapnak a térség meghatározó innovációs szereplői és intézményvezetői, így lehetőség nyílik a helyi és megyei szakmai tapasztalatok, innovációs igények közös feltérképezésére. Számítunk arra, hogy Győr-Moson-Sopron megyéből, valamennyi iparágból nagy létszámban vesznek részt vállalati szakemberek, hiszen ezáltal tudunk a szaktárcák felé a jövőbeni fejlesztésekre javaslatot tenni.

Az NKFIH annak érdekében hirdette meg – együttműködő partnereivel – a programot, hogy vállalati szektortól visszacsatolást kapjon a 2015–2017-es időszak pályázati tapasztalatairól, mivel fontos küldetésének tekinti a jövőbeni pályázati igények beazonosítását. A program középpontjában a Nemzeti KFI Stratégia, a 2019. évi pályázatok, a duális képzés és az IPAR 4.0., a Horizon 2020 és a bilaterális nemzetközi pályázatok és innovációs szolgáltatások állnak.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részletes program és jelentkezés a megyei kamara honlapján: www.gymskik.hu

A délutáni szakmai workshopra korlátozott létszámban lehet jelentkezni a jelentkezes@gymskik.hu címen.

Forrás: Győr + - 2019.02.01. (11. oldal)

Utolsó módosítás: 2019. február 05.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?