Ön itt áll: A HivatalrólSajtószobaSajtóközlemények, sajtóanyagok
Élelmiszerminőség és - biztonság
Élelmiszerminőség és - biztonság
2006. március 29.
Módosítás: 2017. december 04.
Olvasási idő: 1 perc

Az 5. prioritás tematikája:

  • Élelmiszerrel kapcsolatba hozható betegségek és allergiák epidemiológiája
  • Az élelmiszerek hatása az egészségre
  • Élelmiszerek nyomon-követhetősége a termelési lánc folyamán
  • Kimutatási és analitikai módszerek az élelmiszerellenőrzésben és minőségbiztosításban
  • Környezetbarát és biztonságosabb élelmiszer-előállítási módszerek és technológiák az egészségesebb élelmiszerek előállítására
  • Az állati takarmányok hatása az emberi egészségre
  • Az élelmiszerek környezetből származó egészségügyi kockázatai

A prioritásra előirányzott keretösszeg a program futamidejére: 753 millió EUR

A felhívások 2002-től folyamatosan jelentek meg, az utolsó tematikus felhívás 2006. február 15-én zárult. Jelenleg az FP6-2006-TTC-TU-Priority-5 felhívás keretében lehet pályázni, amely célzott harmadik országbeli partnerek részvételét kívánja elősegíteni azokban, a tematikus prioritásokhoz tartozó projektekben, amelyek szerződését már aláírták vagy tárgyalás alatt állnak.

Utolsó módosítás: 2017. december 04.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?