Ön itt áll: A HivatalrólSzakpolitika és stratégiaStratégia-alkotásNemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia (S3)
I3 pályázati információk
2023. szeptember 06.
Módosítás: 2023. szeptember 06.
Olvasási idő: 1 perc
Az I3 eszköz pályázati úton elérhető források révén támogatja az innovációs ökoszisztéma szereplőit abban, hogy innovációjuk érett szakaszba − kereskedelmi hasznosítás, skálázhatóság fázisa − léphessen, egyúttal hozzájárulva az Európai Unión belüli innovációs szakadék csökkentéséhez.

A Regionális Innovációs Völgyek kezdeményezéshez kapcsolódó I3 Strand 1 és Strand 2a felhívásaira 2023. október 17-ig lehet benyújtani interregionális innovációs beruházási projektjavaslatokat tartalmazó pályázatokat.

Annak érdekében, hogy az érdeklődők minél jobban megismerjék az I3 konstrukcióban rejlő lehetőségeket, az NKFI Hivatal összeállított egy, a konstrukcióval és felhívásaival kapcsolatosan leggyakrabban feltett kérdéseket tartalmazó tájékoztatót, amely ide kattintva letölthető.

Felhívjuk továbbá a konzorciumépítés fázisában járó érdeklődők figyelmét, hogy az Európai Bizottság a Regionális Innovációs Völgyek kezdeményezéshez kapcsolódóan matchmaking eseményt rendez 2023. szeptember 12-én, melyre szeptember 6-ig lehet regisztrálni az esemény hivatalos oldalán

Utolsó módosítás: 2023. szeptember 06.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?